Monteur geeft sleutel aan

Dag van de werkplaatschef

Date -

Ben jij werkplaatschef of leidinggevende? En wil jij alles weten over de laatste ontwikkelingen in jouw vakgebied? Dan nodigen wij jou van harte uit voor hét evenement van het jaar! Op woensdag 20 november organiseren Aeres Tech, ChainWorks, VMR en Fedecom als TIM-businesspartners, de ‘Dag van de Werkplaats-chef’. Tijdens de Dag van de werkplaatschef kom je alles te weten over de laatste ontwikkelingen en ga je naar huis met een hoop nieuwe kennis die je toe kan passen binnen jouw team en bedrijf.

Je ontmoet collega’s, je doet inspiratie op en je krijgt aanwijzingen waarmee je de volgende dag al aan de slag kunt. Het is vooral een dag van herkenning

Raymond Sweers, ChainWorks

Voor wie is deze dag?

Monteur geeft sleutel aan
Deze dag is uitermate geschikt voor Werkplaatschefs en leidinggevenden in de sectoren: landbouwtechniek, veehouderijtechniek, groentechniek, tuinbouwtechniek, industrie & intern transport. Meld je vandaag nog aan

Programma

Deze inspirerende dag start om 14:00 en eindigt rond 20.00 uur met een diner en netwerkborrel. Een middag om ervaringen uit te wisselen, met workshops om je veeleisende job nog beter uit te voeren. Op een bijzondere locatie, uit de hectiek en mét andere werkplaatschefs die in dezelfde flow zitten.

Transformatie van persoon en organisatie

Ik ben specialist op het gebied van persoonlijke en organisatie-transformatie. En heb de geheimen achter hoe we werkelijkheid creëren en buigen ontdekt door mezelf de afgelopen veertig jaar, soms radicaal, opnieuw uit te vinden in tien zeer uiteenlopende carrières en ook mijn privéleven. Ik zet die ervaring en wetenschappelijke studie om in bevrijdende inzichten en bruikbare technieken om jezelf, je team en organisatie te ontwikkelen. Mijn benadering helpt je te versterken wat je al lang aan boord hebt: gevoel, verbeeldingskracht, daadkracht en leervermogen.


Dagvoorzitter: George Parker

George Parker
Dagvoorzitter en illusionist

Workshop 1: Professionaliseren, leren en verbeteren

Als werkplaatschef wil je de prestatie van de organisatie en van medewerkers graag vooruit helpen. Je wilt dat mensen plezier in hun werk hebben, minder werkdruk ervaren, zich gehoord en betrokken voelen, zichtbaar met verbeteren bezig zijn en minder verspillen. De klanten zijn er ook nog eens beter bij af! Dat kun je niet alleen, maar hoe krijg je medewerkers in beweging, zodat zij hier zelf aan bijdragen? Daar krijg je handvatten voor tijdens de workshop Professionaliseren, Leren & Verbeteren. We geven jou een aanpak mee om de dagelijkse praktijk telkens te verbeteren en leren en ontwikkelen daar een onderdeel van te maken. 

Spreker: Raymond Sweers

Raymond Sweers directeur Chain Works
Directeur ChainWorks

Workshop 2: De werkorder intake

De telefoon rinkelt al een tijdje, je neemt op: een gefrustreerde klant met een kapotte trekker. Het moet nu klaar. Met je hoofd nog bij een andere klant, zeg je: “Breng hem maar,” en hangt op.. Dit eerste contact is van cruciaal belang voor de verdere afhandeling en betaling van de reparatie. Hoe? Kom dat leren tijdens de workshop ‘De werkorder intake’ op de Dag van de werkplaatschef op 20 november.

Spreker: Berry Scholtens

Berry Scholtens
Trainer bij VMR commerciële groei

Workshop 3: Sleutel tot succes; in contact met klanten en medewerkers

De ene monteur heeft aan één woord genoeg en snapt dat jij het druk hebt. De andere medewerker komt nog vier keer terug met een vraag voordat deze echt aan het werk is. Als je begrijpt waardoor dit komt en wat de ander nodig heeft kun je effectiever je medewerkers aansturen. Dit geldt natuurlijk niet alleen voor monteurs, maar ook voor klanten.

De joviale, alsmaar pratende klant die achteraf toch ontevreden blijkt of de boze klant die je confronteert met een hoge rekening. Hoe pak je dat aan? Ansjeliek Coolbergen van Aeres Tech geeft handvaten hoe je afstemt op de ander, zodat je vanuit rust de medewerker aanstuurt en in gesprek kunt gaan met de klant.

Spreker: Ansjeliek Coolbergen

Ansjeliek Coolbergen
Trainer & Consultant Aeres Tech

De bedoeling is om werkplaats-chefs, in een veeleisende omgeving, skills aan te leren die hen weerbaarder maakt en staande houdt in de dynamiek van de landbouwmechanisatie

Jenny van den Bovenkamp, Directeur Aeres Tech

Wat levert deze inspirerende middag jou op?

  • Betoverende inzichten
  • Minder stress en slimmer werken
  • Goed geoliede afdeling
  • Magische samenwerking met klanten
  • Betere planning van werkzaamheden in de werkplaats

Subsidiemogelijkheden

Voor deze dag is het mogelijk om om de OOM persoonlijke trainingstoelage aan te vragen. Deze subsidie is beschikbaar voor bij het OOM aangesloten bedrijven die een tegemoetkoming willen in de scholingskosten van hun medewerkers. Bekijk de subsidievoorwaarden

De investering voor dit evenement bedraagt 250 euro excl. BTW. Bent u verhinderd? Meld dit uiterlijk tot 14 dagen vóór het evenement aan c.support.tech.ede@aeres.nl. Komt u niet en heeft u zich wel aangemeld, maar niet tijdig afgemeld? Dan zijn wij genoodzaakt 100 euro in rekening te brengen. Tot 6 november kunt u zich kosteloos afmelden.

Contactgegevens

Factuurgegevens

Akkoord

Ik ga akkoord met een investering van € 250,- excl. btw. Na inschrijving ontvangt u van ons de factuur.