Dag van de werkplaatschef

Dag van de werkplaatschef 2021

Date -

20 januari is het zover: de vierde editie van de dag van de werkplaatschef! Ben jij chef werkplaats in de landbouwmechanisatie? En wil jij aan de slag met concrete tips om jouw werkplaats beter te managen? Dan ben je vanaf 13:30 van harte welkom op terrein van Aeres Tech in Ede. Tijdens deze dag vertellen verschillende sprekers over hoe je jouw werkplaats beter en efficiënter kan managen. Daarnaast krijg je duidelijke praktijkvoorbeelden te zien om grip te krijgen op dagelijkse uitdagingen in de werkplaats. Wil je jouw werkplaats en team naar een hoger niveau brengen? Meld je dan vandaag nog aan voor de Dag van de Werkplaatschef!

Man trots voor trekker
Man voor trekker met tablet

Je ontmoet collega’s, je doet inspiratie op en je krijgt aanwijzingen waarmee je de volgende dag al aan de slag kunt. Het is vooral een dag van herkenning.

Raymond Sweers, Sweeburg

Programma

13:30 – 14:00   Inloop
14:00 – 14:30  Trends & ontwikkelingen
14:30 – 15:00  Feiten en Fabels over APK3 en Kentekenregistratie
15:00 – 15:15  Pauze
15:15 – 16:00  Workshop: Ontwikkelgesprekken met leidinggevenden en medewerkers
16:00 – 16:45  Workshop: Gouden huwelijk tussen commercie en service
16:45 – 17:00  Pauze
17:00 – 17:45  Workshop: De wandelende werkorder
17:45 – 18:15  Hoe krijg je je werkplaatsmanagement op orde?
18:15 – 18:30  Afsluiting
18:30 – 20:00  Walking diner en netwerkborrel

De Dag van de werkplaatschef wordt mede mogelijk gemaakt door

Sponsoren Dag van de werkplaatschef

Bekijk hier het uitgebreide programma

 

Trends & ontwikkelingen

Wat zijn de laatste trends en ontwikkelingen in de landbouwmechanisatie? Tijdens dit inspirerende verhaal kom je alles te weten over de nieuwste ontwikkelen die momenteel gaande zijn in branche. Gaan mechanisatiebedrijven in de toekomst zelf onderdelen printen met een 3D printer? Wordt de monteur programmeur? Hoe ziet de werkplaats er over 5 jaar uit? En rijden alle trekkers over 10 jaar op waterstof?

Mystery Guest
Mystery guest

Feiten en Fabels over APK3 en Kentekenregistratie

Elke trekker op de weg moet in 2025 een kentekenplaat hebben en alles wat harder kan dan 40 kilometer per uur een apk. Hoe werkt dit in de praktijk? Wat zijn de feiten en fabels rond dit onderwerp? Tijdens deze presentatie kom je alle ins in outs te weten hoe het werkelijk zit!

Workshop 1: Ontwikkelgesprekken met leidinggevenden en medewerkers

Als werkplaatschef wil je de prestatie van de organisatie en van medewerkers graag vooruit helpen. Je wilt dat mensen plezier in hun werk hebben, minder werkdruk ervaren, zich gehoord en betrokken voelen. BBL-ers wil je langer aan je bedrijf verbinden, van 50+ medewerkers wil je dat ze minder verzuimen, blijven leren en daarmee voorkomen dat zij in een vroegtijdig mentaal pensioen komen. Tevens willen bedrijven goede medewerkers vasthouden. We geven met ontwikkelgesprekken inzicht in de drijfveren van de medewerkers en brengen de ontwikkelbehoefte in beeld. Daar gaat het over tijdens de workshop Ontwikkelgesprekken met leidinggevenden en medewerkers. We geven jou inzicht in de gesprekken en handvatten hoe je daar als leidinggevende zelfstandig mee verder kan.

Workshop 2: Gouden huwelijk tussen commercie en service

Ieder voorjaar is het in de landbouwmechanisatie hartstikke druk. In de werkplaats is dat natuurlijk ook te merken. Maar hoe zit dat in de herfst en winter periodes? Bij deze workshop krijgt u handige dagelijks toepasbare tips voor de continuïteit in de vulling van de werkplaats door de seizoenen heen. Kom erachter hoe je commercie daarbij kun inzetten! 

Berry Scholtens

Trainer bij VMR commerciële groei
Bekijk mijn profiel
Berry Scholtens

Workshop 3: De wandelende werkorder

In deze workshop lopen we letterlijk door het werkplaatsproces heen. Tijdens deze wandeltocht krijgt u de versperringen van dit proces beter in beeld en krijgt u tips hoe u hier mee om kunt gaan. Tevens ontwikkelt u inzichten hoe u als werkplaats-chef niet gaat dolen maar in de leidinggevende rol blijft. In dit alles speelt de “wandelende werkorder”, of deze nou digitaal of analoog is, een prominente rol. Laat u verrassen!

Hans Nieuwenhuis

Accountmanager & trainer Aeres Tech
Bekijk mijn profiel

Hoe krijg je je werkplaatsmanagement op orde?

De landbouwmechanisatie is volop in beweging en wordt steeds professioneler. Jouw klant verwacht optimale service in uw werkplaats, de juiste voorraad in uw magazijn en het beste advies bij machineaankoop of –vervanging, en dat alles voor een redelijke prijs. Hoe krijg je grip in de werkplaats en haal je meerwaarde uit jouw automatiseringssysteem? Tijdens dit inspirerende verhaal maak je kennis met de mogelijkheden van het werkplaatsmanagementsysteem en hoe je deze goed en efficiënt kan inzetten in jouw werkplaats.

Kees Kodde

Verkoopadviseur Bever Automatisering
Bekijk mijn profiel
Kees Kodde

De bedoeling is om werkplaats-chefs, in een veeleisende omgeving, skills aan te leren die hen weerbaarder maakt en staande houdt in de dynamiek van de landbouwmechanisatie

Jenny van den Bovenkamp, Directeur Aeres Tech

Subsidiemogelijkheden

Voor deze dag is het mogelijk om om de OOM persoonlijke trainingstoelage aan te vragen. Deze subsidie is beschikbaar voor bij het OOM aangesloten bedrijven die een tegemoetkoming willen in de scholingskosten van hun medewerkers.

Aanmelden dag van de werkplaatschef

De investering voor dit evenement bedraagt 295 euro excl. BTW. Bent u verhinderd? Meld dit uiterlijk tot 7 dagen vóór het evenement aan c.support.tech.ede@aeres.nl om kosteloos af te melden.

Contactgegevens

Factuurgegevens

Akkoord

De Dag van de werkplaatschef wordt mede mogelijk gemaakt door

Sponsoren Dag van de werkplaatschef