Fedecom dag van de werkplaatschef

Fedecom Dag van de Werkplaatschef 2023

Date -

30 maart is het zover: de vijfde editie van de Fedecom Dag van de  Werkplaatschef! Ben jij chef werkplaats in de landbouwmechanisatie? En wil jij aan de slag met concrete tips om jouw werkplaats beter te managen? Dan ben je ook dit jaar weer van harte welkom! 

De Fedecom Dag van de Werkplaatschef wordt u aangeboden door:

Partners dag van de werkplatschef

Wat kan je verwachten?

Tijdens deze dag vertellen verschillende sprekers hoe je jouw werkplaats beter en efficiënter kan managen. Daarnaast krijg je duidelijke praktijkvoorbeelden te zien om grip te krijgen op dagelijkse uitdagingen in de werkplaats. Wil je jouw werkplaats en team naar een hoger niveau brengen? Meld je dan vandaag nog aan!

De bedoeling is om werkplaatschefs, in een veeleisende omgeving, skills aan te leren die hen weerbaarder maakt en staande houdt in de dynamiek van de landbouwmechanisatie

Jenny van den Bovenkamp, Directeur Aeres Tech

Het volledige programma

Kies jouw workshop

Tijdens de drie workshopsrondes heb je de mogelijkheid om te kiezen uit vijf onderwerpen. Je volgt dus 3 workshops in totaal. Dit kan je aangeven in het inschrijfformulier.

Workshop 1: Verander gewoontes voordat je ertoe moet dwingen (Sweeburg)

Zou je willen dat (sommige) medewerkers sommige gewoontes aanpassen? En wil jij dat medewerkers zich gaan ontwikkelen om kostenbewuster te worden, klantgerichter, meer probleemoplossend vermogen te ontwikkelen en om meer verantwoordelijkheid te nemen? Tijdens deze workshop openen ik jouw ogen en ga ik je leren hoe je hier invloed op kunt uitoefenen. Dit doe ik met een praktische aanpak.

locatie: 1

Workshop 2: Remote Services (Realware)

Hoe kun je op (grote) afstand je services monteur ondersteuning bieden bij een ingewikkelde klus? In deze presentatie en workshop ga je zelf ervaren hoe je jouw mensen die elders met een klus bezig zijn kunt ondersteunen en support geven als daar om gevraagd wordt. Je kan aan de slag met de beschikbaar gestelde apparatuur en ervaart hoe het is om hiermee te werken.

locatie: 2

Workshop 3: Uurtarief pitch |Hoe verkoop ik mijn uren? (VMR Partners)

Het verdienmodel van service kan en moet omhoog voor de continuïteit van het bedrijf. Dit kan door slimme organisatorische inzichten en keuzes te maken. Bij vragen van de klant hierop voorbereid te zijn is essentieel. In deze workshop leer je vanuit de ‘elevator-pitch’ weerstanden rondom het (hoge) uurtarief te motiveren richting klant.

locatie: 3

Workshop 4: Motiveren en coachen (Aeres Tech)

Hoe krijg je jouw medewerkers zover dat ze gemotiveerd raken en de leiding nemen over hun eigen ontwikkeling? Aan welke knoppen kun je draaien wanneer het gaat om motivatie en hoe zet je dat om in concrete acties in overleg met je medewerker. We maken 2 concepten praktisch toepasbaar: de motivatietheorie van Deci en Ryan en het GROW-model voor coaching.

locatie: 4

Workshop 5: TotalEnergies Agri Range (Total Energies)

TotalEnergies biedt voor het agri segment een complete range smeermiddelen aan, de TotalEnergies Agri Range! Daarnaast hebben wij een olie-analyse tool LubAnac waarmee je de onderhoudsintervallen kunt verbeteren en de levensduur van een motor kan verlengen. Kom tijdens deze presentatie meer te weten over onze olie-analyse tool LubAnac en de toepassingen, specificaties en goedkeuringen van onze smeermiddelen.

locatie: 5

Subsidiemogelijkheden

Voor deze dag is het mogelijk om de OOM persoonlijke trainingstoelage aan te vragen. Deze subsidie is beschikbaar voor bij het OOM aangesloten bedrijven die een tegemoetkoming willen in de scholingskosten van hun medewerkers. Bekijk hier de subsidievoorwaarden. 
 

Aanmelden Fedecom Dag van de Werkplaatschef

De investering voor dit evenement bedraagt 295 euro excl. BTW. Bent u verhinderd? Meld dit uiterlijk tot 7 dagen vóór het evenement aan c.support.tech.ede@aeres.nl om kosteloos af te melden.

Contactgegevens

Keuze workshops

Factuurgegevens

Akkoord

Na inschrijving ontvangt u van ons de factuur. Kosteloos annuleren kan tot twee weken voor het evenement. Bij annuleringen binnen twee weken voor het event brengen wij het volledige bedrag inrekening.

Gratis abonnement

Ik ga akkoord met het verwerken van mijn gegevens door AgriMedia t.b.v. dit gratis abonnement. Het abonnement stopt na drie maanden automatisch.