Header Fedecom Academy

Virtuele open dag

Date -

Heb jij talent voor techniek en loop en word jij enthousiast van landbouwtractoren en mobiele werktuigen? Kom alles te weten over een carrière en opleidingskansen in de technische branche tijdens een online open dag!

Volg een virtuele open dag

Tijdens de virtuele open dag kan je videobellen en live chatten met een van onze opleidingsexperts en krijg je een online rondleiding door het expertisecentrum. Zo krijg je een goed beeld van de opleiding zonder je huis te verlaten. In het inschrijfformulier kan je een datum en tijd kiezen zodat je alsnog een voorlichting kunt krijgen en al je vragen over onze opleidingen kunt stellen. De eerst volgende dagen en tijden zijn:

  • Donderdag 18 juni van 19:00 tot 20:00

Kom naar Open avond op 18 juni

Door de versoepeling van de maatregelen is het ook weer mogelijk om een open avond in ons expertisecentrum te volgen. Op 18 juni tussen 16:00 en 20:00 zijn onze trainers en deelnemers aanwezig om jou te helpen bij je studiekeuze. Daarnaast zullen er rondleidingen worden gegeven in het unieke expertisecentrum en zullen er verschillende activiteiten plaatsvinden. Zo kun je trekkerrijden, sleutelen en nog veel meer! Klik hier om je aan te melden voor de open avond!

Win je persoonlijke open dag!

Schrijf jij je in voor de virtuele open dag? Dan maak je kans op een persoonlijke open dag!  Want als  jij niet naar ons komen, dan komen wij naar jou! 

Met mens én machine wordt je verrast bij jou in de straat. Op een veilige afstand van 1,5 meter krijg je uitleg over een opleiding in de landbouwmechanisatie en is er de mogelijkheid al je vragen te stellen. In een omgebouwde bus vol met mobiele techniek brengen we het leslokaal naar jou toe tot en met een echte trekker op de stoep voor je eigen deur!

Talent voor groei

Wat ga je leren tijdens je opleiding?

Bij de bedrijfsscholen van Aeres Tech word je opgeleid in de kleuren en geuren van de grote tractor merken. De opleidingen worden gegeven door ervaren trainers, die oog hebben voor jouw ontwikkeling. Tijdens de opleiding leer je reparaties en veranderingen aan machines te verrichten. Ook leer je storingen op te lossen, veilig te werken en om te gaan met klanten. De opleiding is te volgen op mbo niveau 2, 3 en 4.

Werken en leren, de ideale combinatie

Wanneer je liever niet met je neus in de boeken zit, maar toch je mbo diploma wilt halen, dan kies je voor een BBL opleiding, Beroeps Begeleidende Leerweg. Dit betekent dat je 8 keer per jaar een volledige week naar Aeres Tech komt om lessen te volgen. De tijd dat je geen lessen volgt ben je aan het ‘werk’ bij jouw leerwerkbedrijf.

Learning by doing & studiekosten

De verhoudingen tussen theorie en praktijk zijn 80% praktijk en 20% theorie. Op deze manier haal je hetzelfde diploma als bij een BOL opleiding, maar heb je toch een vast salaris. Daarnaast hoef je je vaak geen zorgen te maken over de studiekosten, omdat deze bij de meeste BBL opleidingen door jouw werkgever worden betaald.

De voordelen van de BBL opleidingen bij Aeres Tech

  • Tijdens je opleiding gelijk een vast salaris
  • Studiekosten worden vaak betaald door jouw werkgever
  • Een gevarieerde en leuke branche om in te werken
  • 80% praktijk en maar 20% theorie
  • Volop carrièrekansen en baanzekerheid
  • Opgeleid tot een echte vakspecialist
  • Kennis en vaardigheden direct toepasbaar

Talent voor groei

Ben je enthousiast geworden of wil je meer informatie ontvangen?

Onze opleidingsexpert helpt je graag. Meld je aan voor de online open dag, bekijk de opleidingen of neem contact op met Jeroen Ekkelenkamp via e-mail j.ekkelenkamp@aeres.nl of bel 06-20 95 15 37. 

Aanmelden online open dag