Header Fedecom Academy

Online voorlichting opleidingen

Date -

Heb jij talent voor techniek en loop je warm voor mobiele werktuigen? Word jij enthousiast van landbouwtractoren, graafmachines, heftrucks en melkmachines? Dan ben jij helemaal op je plek bij Aeres Tech!

Volg een online voorlichting

Leerling achter een laptop en een in tractor

Een carrière & opleiding als monteur in de landbouwmechanisatie iets voor jou? Kom alles te weten over de techniek van de nieuwste trekkers, drones en landbouwmachines tijdens een online voorlichting. Daarnaast krijg je alle informatie over een carrière en opleidingskansen in de technische branche. 

I.v.m. het coronavirus en conform het landelijke besluit gaan alle evenementen die gepland staan niet door. Daarom hebben we de opzet van de open avond veranderd. Door je aan te melden via het formulier onderaan de pagina kan je live chatten en videobellen met een van onze opleidingsexperts. Wij nemen contact met je op om een datum en tijd af te stemmen zodat je alsnog een voorlichting kunt krijgen en al je vragen over onze opleidingen kunt stellen.

Wat ga je leren tijdens je opleiding?
Bij de bedrijfsscholen van Aeres Tech word je opgeleid in de kleuren en geuren van de grote tractor merken. De opleidingen worden gegeven door ervaren trainers, die oog hebben voor jouw ontwikkeling. Tijdens de opleiding leer je reparaties en veranderingen aan machines te verrichten. Ook leer je storingen op te lossen, veilig te werken en om te gaan met klanten. De opleiding is te volgen op mbo niveau 2, 3 en 4.

Werken en leren, de ideale combinatie

Wanneer je liever niet met je neus in de boeken zit, maar toch je mbo diploma wilt halen, dan kies je voor een BBL opleiding, Beroeps Begeleidende Leerweg. Dit betekent dat je 8 keer per jaar een volledige week naar Aeres Tech komt om lessen te volgen. De tijd dat je geen lessen volgt ben je aan het ‘werk’ bij jouw leerwerkbedrijf.


Learning by doing & studiekosten

De verhoudingen tussen theorie en praktijk zijn 80% praktijk en 20% theorie. Op deze manier haal je hetzelfde diploma als bij een BOL opleiding, maar heb je toch een vast salaris. Daarnaast hoef je je vaak geen zorgen te maken over de studiekosten, omdat deze bij de meeste BBL opleidingen door jouw werkgever worden betaald.

De voordelen van de BBL opleidingen bij Aeres Tech
• 80% praktijk en maar 20% theorie
• Een gevarieerde en leuke branche om in te werken
• Volop carrièrekansen en baanzekerheid
• Opgeleid tot een echte vakspecialist
• Kennis en vaardigheden direct toepasbaar
• Landelijk erkend diploma
• Tijdens je opleiding gelijk een vast salaris
• Studiekosten worden vaak betaald door jouw werkgever

Ben je enthousiast geworden of wil je meer informatie ontvangen?
Onze opleidingsexpert helpt je graag. Meld je aan voor de open avond, bekijk de opleidingen of neem contact op met Jeroen Ekkelenkamp via e-mail j.ekkelenkamp@aeres.nl of bel 06-20 95 15 37.

Monteur Koudetechniek iets voor jou?
Naast de opleiding tot monteur mobiele werktuigen bieden we ook opleidingen tot monteur in de koude- en klimaattechniek. Dit bieden we aan in combinatie met Opleidingscentrum GO. Benieuwd naar het aanbod? Bekijk het aanbod of schrijf je in voor de open avond op: www.opleidingscentrum-go.nl

Talent voor groei

Aanmelden online voorlichting