Open dag 15 april

Open dag Grondverzet en Verticaal Transport

Date -

Een carrière & opleiding als monteur in in het grondverzet of verticaal transport iets voor jou? Kom alles te weten over onze nieuwe niveau 3 opleiding tijdens de open dag!

Kom de sfeer proeven op de open dag

 Afhankelijk van je wensen specialiseer jij je in grondverzetmachines of telescoopkranen tijdens de opleiding. De nieuwe niveau 3 monteursopleiding is merkonafhankelijk en is bedoeld voor iedereen die minimaal vmbo-t of vmbo kader hebben gevolgd.

De opleiding wordt verzorgd in Ede waar een praktijklokaal is ingericht met verschillende grondverzetmachines waaraan gesleuteld kan worden. Bij het naastgelegen VTC, het opleidingscentrum voor verticaal transport dat Aeres Tech vorig jaar heeft overgenomen, worden de lessen op het gebied van verticaal transport gegeven. 

Tijdens de open dag zijn onze trainers aanwezig om jou alles te vertellen over de opleiding. Daarnaast zullen er rondleidingen worden gegeven in het unieke expertisecentrum. In het inschrijfformulier kan je zelf een tijdsslot kiezen om langs te komen.

Ronde 1: 10:00 tot 11:30
Ronde 2: 11:30 tot 13:00

Ook als je een opleiding in de mobiele- of koudetechniek ambieert ben je van harte welkom op de open dag!

Talent voor groei

Wat ga je leren tijdens je opleiding?

Jij leert tijdens deze opleiding om reparaties en storingen op te lossen aan machines. Naast het werken aan motoren en hydrauliek leer je om te gaan met elektronica, software en hoog voltage systemen. Daarnaast leer jij om deze machines te keuren en onderhouden en weet jij wel raad met complexe aandrijvingen en voorzetstukken. Omdat deze machines vaak imposant en groot zijn, krijgt veilig werken extra aandacht. Deze opleiding is in beginsel te volgen op mbo-niveau 3.

Naast alle basiskennis die je nodig hebt om aan de slag te gaan in de werkplaats of in het veld, specialiseer jij je ook in de nieuwste ontwikkelingen en producten. Door onze ervaren trainers word jij op weg geholpen tot een echte vakspecialist!

De voordelen van de BBL opleidingen bij Aeres Tech

  • Tijdens je opleiding gelijk een vast salaris
  • Studiekosten worden vaak betaald door jouw werkgever
  • Een gevarieerde en leuke branche om in te werken
  • 80% praktijk en maar 20% theorie
  • Volop carrièrekansen en baanzekerheid
  • Opgeleid tot een echte vakspecialist
  • Kennis en vaardigheden direct toepasbaar

Talent voor groei

Ben je enthousiast geworden of wil je meer informatie ontvangen?

Onze opleidingsexperts helpen je graag. Meld je aan voor de open dagen, bekijk de opleidingen of neem contact met ons op.