Jongen met drone

Geannuleerd - Summercamp TECH EXPERIENCE

Date

Voor de veiligheid van de kinderen van de begeleiders van het SummerCamp, hebben wij helaas moeten besluiten om het SummerCamp 2020 te annuleren. Dit virus raakt ons allemaal en door deze maatregel willen wij voorkomen dat er een verdere verspreiding komt. Hoe wij na deze periode verder zullen gaan met het SummerCamp zullen wij op een later tijdstip besluiten.

Duik in de wereld van landbouwtechniek

Jongen met drone

Zoek jij tijdens je vakantie veel liever het avontuur op en ben jij ook nog is gek van trekkers en landbouwtechniek? Dan is het summercamp ‘Tech Experience’ echt wat voor jou!

Tijdens dit 5 daagse summercamp kom je ALLES te weten over de landbouwtechniek! Zo ga je trekkertrekker rijden, leer je sleutelen aan trekkers en duik je in de wereld van tractorpulling. Ook ga je met drones vliegen! Hoe vet is dat? Je leert nieuwe vrienden kennen en elke avond worden er leuke activiteiten georganiseerd. Denk aan kampvuur, BBQ, zwemmen en dropping.

De leukste spellen en avondprogramma's

  • Opknappen van een trekker en 45km wagentje
  • Trekker & quad rijden
  • Leren sleutelen
  • Vliegen met drones
  • Excursie bij Landbouwmechanisatiebedrijf
  • Precisielandbouw en het werken met landbouwvoertuigen

Verblijf

Tijdens deze week verblijf je bij Aeres Tech in EDE. Aeres Tech is de grootste opleider in Nederland voor de landbouwtechniek.


Lijkt het je wat?

Wil jij je aanmelden of nog graag extra informatie ontvangen? Neem dan contact op met Jeroen ekkelenkamp via j.ekkelenkamp@aeres.nl of bel 088 020 6400.