World of Aeres Tech

The world of Aeres Tech

Date -

Kom alles te weten over de innovaties in onderwijsland! In ‘The world of Aeres Tech’ nemen we je mee in de mogelijkheden van Aeres Tech en Aeres Tech Productions en leer je meer over  AR/VR, techniekonderwijs en de mogelijkheden van de onderwijsstudio voor jouw school/instelling.

The world of Aeres Tech
World of Aeres Tech pitch
Studio Aeres Tech Productions

Wanneer en voor wie is deze middag?

Werk jij  bij Aeres als docent, teamleider, directeur, marketingmedewerker of ben jij verantwoordelijk voor onderwijs? Dan is deze kosteloze inspirerende middag interessant voor jou!

Hoe ziet de middag eruit?

Bastiaan Pellikaan (Voorzitter College van bestuur Aeres Groep) en Jenny van den Bovenkamp (directeur Aeres Tech) trappen deze middag af en nemen je mee in de wereld van Aeres Tech en Aeres Tech Productions.

Tijdens de middag volg je drie workshop-rondes:

Onderwijsstudio 'De volgende stap naar 'het allerbeste' onderwijs van morgen'
Studiomanager Jaap Wouda vertelt je over de toegevoegde waarde van podcasts en video en hoe je dit in de praktijk toepast.

Het onderwijs van de toekomst
Businessmanager Loes Meijboom vertelt je over de toepassingen van AR/VR, gamification, data gedreven onderwijs en e-Learning binnen het onderwijs.

Kennismaken met agrarische techniek
De Coördinator BBL-opleidingen neemt je  mee in drie praktijkopdrachten op het gebied van agrarische techniek. Aan de hand van de vmbo keuzevakken binnen het groene domein geven we je een kijkje in het unieke onderwijsconcept van Aeres Tech: ‘Learning by Doing’.

Deze unieke middag is van 15.00 tot 19.00 uur inclusief een heerlijk buffet en wordt gehouden in de studio van Aeres Tech Productions aan de Zandlaan 29 in Ede.

Volledig programma 'The world of Aeres Tech' 

Gratis aanmelden 'The world of Aeres Tech'