Ik ben op zoek naar

Trainingen

Aeres Tech - Business support


Uw Kennispartner

Op zoek naar een betrouwbare opleidingspartner die alles van A tot Z uit handen kan nemen? Aeres Tech Business Support richt zich op de volledige ontzorging van bedrijven en professionals. Wij denken graag met u mee over uw bedrijfsvraagstukken. Ons doel is om u altijd en overal te ondersteunen met de groei van uw organisatie als uitganspunt. Als sparringpartner gaan we graag met u in gesprek over de ontwikkeling van uw bedrijf en medewerkers.


Extra handjes nodig?

Bij Aeres Tech business support kunt u terecht voor alles op het gebied van ondersteuning voor uw bedrijf. Heeft u tijdelijk extra handjes nodig in de periode dat jouw bedrijf op volle toeren draait? Wij matchen de juiste professional voor u!

Wij helpen u graag aan een tijdelijke collega die uw bedrijf kan ondersteunen met:

• Service en onderhoud in de werkplaats
• Werkzaamheden in het veld
• Administratief werk
• Verkoop
• Ondersteuning met specialistische werk; storing, diagnose

Onze experts weten snel de juiste kandidaat voor uw vraag te vinden! Dat geeft u de mogelijkheid om met een gerust gevoel op vakantie te gaan en overzicht te houden in deze drukke periode. Neem contact op met Hans Nieuwenhuis op 06-23 85 41 04 of via h.nieuwenhuis@aeres.nl voor meer informatie.

< >

Extra handjes

Heeft u tijdelijk extra handjes nodig in de periode dat jouw bedrijf op volle toeren draait? Wij matchen de juiste professional voor u!

< >

Werkplaats scan

Loopt uw werkplaats op rolletjes? Doe de scan en kijk hoe geolied uw werkplaats loopt!

Nieuwsbrief Aeres Tech

Wil jij op de hoogte blijven van het laatste nieuws, exclusieve events en vele andere onderwerpen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief van Aeres Tech!