Expertisecentrum Mobiele techniek

Ontwikkelingen

De technische ontwikkelingen in de mobiele techniek gaan razendsnel. Denk aan de opkomst van de precisielandbouw, de behoefte aan energiebesparing en strengere milieueisen. Deze ontwikkelingen brengen een hausse aan nieuwe technieken voort, waardoor de behoefte aan opleidingen en ontwikkeltrajecten groot is. De arbeidsmarkt in de sector is krap: nog steeds kiezen te weinig jongeren voor technische beroepen. Grote bedrijven hebben behoefte aan eigen bedrijfsopleidingen onder hun eigen vlag. De sector ziet Aeres Tech als de natuurlijke partner waarmee ze op die ontwikkelingen kunnen inspelen.

Expertisecentrum Mobiele Techniek

In Ede beschikt Aeres Tech over ideale faciliteiten voor de uitvoering van het eigen didactische concept 'learning by doing'. Aeres Tech biedt een reeks praktische trainingen en opleidingen op vakinhoudelijk gebied, van hydrauliek tot transmissie en van elektronica tot GPS. Behalve dat kunnen individuele deelnemers ook terecht voor ontwikkeltrajecten op bijvoorbeeld managementvaardigheden, klantgerichtheid en ondersteunende vaardigheden.

Doelgroepen en specialisaties

De partners van Aeres Tech zijn bedrijven en brancheorganisaties in de landbouwtechniek, het grondverzet en het verticaal transport. Behalve de genoemde vakinhoudelijke opleidingen biedt Aeres Tech het bedrijfsleven alles wat nodig is voor een gezonde toekomst. Aeres Tech biedt omscholingstrajecten, bedrijfsopleidingsplannen en alles wat daar aan vast zit, van ontwikkelassessment tot examen.

Virtuele Tour

In het Expertisecentrum Mobiele Techniek wordt getraind met de nieuwste technieken, systemen en installaties. Met deze virtuele tour nemen wij u mee door onze 'state of the art faciliteiten'.