Aeres Tech - Internationaal


Internationaal

Sinds 1954 traint Aeres Tech bedrijven en professionals over de hele wereld. Door onze jarenlange ervaring weten wij als geen ander welke vorm van trainen en opleiden het beste aansluit bij het land waarin wordt getraind. Cultuur, welvaart, taal, en wetgeving zijn één van de topics die hierin een belangrijke rol spelen. Elk land, bedrijf en professional kenmerkend zijn eigen trainingsaanpak.


Capacity Building

Continuïteit wordt steeds belangrijker. Wij ondersteunen bedrijven bij het opzetten van trainingscentra in het buitenland. Wij begeleiden het complete traject van idee tot concept en van concept tot uitvoering.


Netherlands Fellowship Program (NFP)

Aeres Tech biedt trainingen op het gebied van Mobiele Techniek en Koudetechniek, die erkend zijn door het Netherlands Fellowship Program (NFP). Dat betekent dat deelnemers uit een groot aantal landen in aanmerking kunnen komen voor studiebeurzen. Het NFP is bedoeld om capaciteitsopbouw in samenlevingen van ontwikkelingslanden te ondersteunen. Vertegenwoordigers van landelijke en regionale overheden zetten hun in Nederland verworven kennis bijvoorbeeld in als landbouwconsulent. Zo ondersteunen ze lokale agrarische bedrijven en individuele boeren op weg naar productieverbetering en een betere bedrijfsvoering.

Nieuwsbrief Aeres Tech

Wil jij op de hoogte blijven van het laatste nieuws, exclusieve events en vele andere onderwerpen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief van Aeres Tech!