Massey Ferguson bedrijfsschool

De Massey Ferguson bedrijfsschool brengt jou een stap verder. Het merk heeft al jaren bewezen dat het tot de wereldwijde top behoort. Dit zie je terug in de machines en documentatie. Alles is goed doordacht en dat is terug te vinden in de vele praktische en logische oplossingen binnen de modellen. Als Massey Ferguson monteur laat jij aan je werk en de klanten zien dat je van meerwaarde bent. Massey Ferguson daagt jou als technicus uit: van tractoren tot oogstmachines, na deze opleiding is de nieuwste techniek voor jou de standaard. 

Man onder motorkap Massey Ferguson
Leerling in tractor met laptop op schoot
Man plaatst filter Massey Ferguson

Heb jij talent voor techniek en ben je gek van Massey Ferguson? Ofwel, wil je graag aan de slag als monteur of je verder specialiseren bij een Massey Ferguson dealer? Dan ben jij helemaal op je plek bij de Massey Ferguson bedrijfsschool! Door nieuwe technieken en innovaties in de landbouwmechanisatie is er steeds meer specialistische kennis nodig. Kies je voor de Massey Ferguson bedrijfsschool? Dan kies je voor een opleiding tot echte vakspecialist.

Wat ga je leren tijdens deze opleiding?

Afhankelijk van je gekozen niveau leer je tijdens de opleiding reparaties en storingen op te lossen aan de nieuwste machines en werktuigen. Je leert sleutelen onder de motorkap, maar ook hoe je elektronische- en software problemen oplost. Daarnaast leer je machines keuren, veilig te werken en om te gaan met klanten. De opleiding is te volgen op mbo niveau 3 en 4.

Naast alle basiskennis die je nodig hebt om aan de slag te gaan in de werkplaats, specialiseer jij je ook in de nieuwste ontwikkelingen en producten van Massey Ferguson. Ervaren Massey Ferguson trainers stomen jou klaar tot echte vakspecialist.

"Naast de lessen van de trainers leer ik ook veel van mijn klasgenoten. We hebben een gezamenlijke app-groep waarbij we elkaar helpen met uitdagingen die spelen in de werkplaats"

Rick van der Steen, Student Massey Ferguson bedrijfsschool

Werken en leren, de idealde combinatie

Wil je liever meteen aan het werk of ben je al werkzaam in een mechanisatiebedrijf en wil je een mbo opleiding volgen? Dan kies je voor een bbl-opleiding bij Aeres Tech. Dit betekent dat je 8 keer per jaar een volledige week naar Aeres Tech komt om lessen te volgen. Deze lessen zijn altijd praktijkgericht. De tijd dat je geen lessen volgt ben je aan het ‘werk’ bij jouw leerwerkbedrijf. Op deze manier haal je een mbo diploma, maar heb je toch een vast salaris. Daarnaast hoef je je vaak geen zorgen te maken over de studiekosten, omdat deze bij de meeste bbl-opleidingen door jouw werkgever worden betaald.

  • De nieuwste machines/tractoren
  • Praktijkgerichte lessen
  • Carrièrekansen en baanzekerheid
  • Begeleiding op werk en school
  • Vast salaris tijdens je opleiding
  • Meestal geen studiekosten

Matching service, scoor een werkgever!

Om een bbl-opleiding te volgen, moet je een baan bij een bedrijf hebben dat erkend is als leerbedrijf. Dit mag je zelf regelen maar we helpen je graag bij het vinden van een bedrijf bij jou in de buurt. Zodat jij meteen aan de slag kan! Kijk voor meer informatie op www.aerestech.nl/matchingservice.

Inhoud van deze opleiding

Kunnen wij je nog ergens bij helpen?

Wil je meer informatie ontvangen of heb je een vraag? Onze opleidingsexperts helpen je graag. Neem contact met ons op via email of bel ons op (0)88 020 6400.