SKL

Keurmeester spuitapparatuur tuinbouw

Deze vernieuwde training is de vervanger van de trainingen ‘Keurmeester boomgaardspuiten’ en ‘Keurmeester Motorvatspuiten’. Door aangepaste Europese wet- en regelgeving zijn de trainingen samengevoegd en opnieuw opgezet. De training omvat nu een uitgebreider aanbod aan machines die voorkomen in de tuinbouw. De Keurmeester Spuitapparatuur Tuinbouw (KST) wordt opgeleid om te werken met 2 verschillende protocollen: boomgaard- laanboomteeltspuiten en motorvatspuiten.

 • 732,-
 • 3 praktijk dagen
 • Maximaal 10 deelnemers
 • Diploma*

*Diploma SKL keurmeester spuitapparatuur tuinbouw (KST)

Wat ga je leren tijdens deze training?

In deze training leert u hoe u moet voldoen aan de opgestelde SKL normen m.b.t. motorvatspuiten, boomgaardspuiten en andere toedieningsapparatuur voor gewasbeschermingsmiddelen zoals ruimtebehandelingsapparatuur en schijfvernevelaars. Daarnaast leert u inzicht te krijgen in het controleren en keuren van deze machines.

Startdata & vervolgdata van deze cursus

 • Start:
  | Aeres Tech
  8 pl.
  Vervolgdata
  Schrijf je in
Zitten de trainingen vol? Meld je dan aan voor de wachtlijst bovenaan de pagina.

Voor wie is deze training?

U wordt opgeleid tot erkend SKL - Keurmeester Spuitapparatuur Tuinbouw (KST). Bij het met goed gevolg afleggen van het examen, ontvangt u het diploma “Keurmeester Spuitapparatuur Tuinbouw”, waarmee het mogelijk wordt ¬alle spuitapparatuur te keuren die onder het keuringsprotocol vallen van de KST. U mag dan keuren op één van de erkende keuringsstations.

Contact

Wilt u meer informatie ontvangen of heeft u een vraag? Onze trainingsexperts helpen u graag!

Subsidies

Het OOM biedt diverse subsidies aan voor bedrijven, deelnemers en medewerkers 

Waarom kiezen voor Aeres Tech?