Disc Ansjeliek

Persoonlijke analyse (DISC)

DISC bevordert open communicatie, versterkt relaties en vergroot persoonlijke effectiviteit. Het DISC model brengt voorkeursgedrag- en communicatie in kaart. Hiermee kunt u uw eigen voorkeuren in verschillende omgevingen in beeld brengen en ook die van anderen. Hierdoor begrijpt u beter wat uzelf en andere motiveert en waarom u en anderen bepaalde keuzes maken.

  • Invullen analyse van 15 minuten en een persoonlijk gesprek van 1 uur
  • Persoonlijk rapport                                                  

Voor wie is deze training?

De analyse is bedoeld voor iedereen die zijn persoonlijke effectiviteit wil vergroten.

In de training wordt het volgende behandeld:

Het model de complexe werkelijkheid van mensen en hun gedragingen terug naar een overzichtelijk en begrijpelijk geheel. Geen enkele stijl is beter dan de andere stijl. Iedere stijl heeft sterke kanten en uitdagingen.

Werkwijze afnemen DISC profiel

U vult een korte online vragenlijst in. Op basis van de gegeven antwoorden wordt een persoonlijk rapport van uw DISC persoonlijkheidsprofiel opgemaakt. Ook vindt u er uitgebreide uitleg over alle DISC factoren. De coach zal vervolgens in een persoonlijk gesprek de rapportage met u bespreken en de toelichting geven. We kijken ook naar uw persoonlijk vraag en maken samen een plan van aanpak.

De coach is gespecialiseerd in het DISC instrument en geaccrediteerd door DISC FACTOR www.discfactor.nl

Bijzonderheden

Om te waarborgen dat het geleerde toegepast wordt in de praktijk vindt er nog minimaal 2 maanden coaching plaats via de Aeres Tech Coachingsapp.

Contact

Wilt u meer informatie ontvangen of heeft u een vraag? Onze trainingsexperts helpen u graag!

Subsidies

Het OOM biedt diverse subsidies aan voor bedrijven, deelnemers en medewerkers

Waarom kiezen voor Aeres Tech?