Acole Productions BV

Aeres Tech in Ede heeft met ingang van 1 oktober 2016 het bedrijf Acole overgenomen. Acole is leverancier van opleidingen en leerstof op maat, met name e-learning modules voor klanten. De overname van het bedrijf in Badhoevedorp past in de strategie van Aeres Tech om klanten een totaalconcept te bieden.

Jenny van den Bovenkamp, directeur Aeres Tech: "Met dit bedrijf krijgen we een nieuw onderdeel productdevelopment onder eigen dak. Zo kunnen we een slag maken in de ontwikkeling van met name e-learningproducten. Diverse klanten vragen ons om opleidingen op maat en met deze aankoop kunnen we daar nu ook in voorzien. Deze leermiddelen zijn eigentijds, en nu het bedrijf van ons is, kunnen we bij specifieke opleidingsvragen snel reageren en op maat oplossingen bieden."

Voorlopig blijft Acole gevestigd in Badhoevedorp, maar op termijn zal het bedrijf samengevoegd worden in Ede met Aeres Tech.

Harry Opdam, directeur Acole: "We werkten al geruime tijd samen met Aeres Tech en met de verkoop van mijn bedrijf aan Aeres Tech is continuïteit gewaarborgd en kan Aeres Tech zijn productontwikkeling in opleidingen en leerstof verder professionaliseren."

Aeres Tech ondersteunt de ontwikkeling van individuele professionals en bedrijfsorganisaties. Zij verzorgt ontwikkeltrajecten, trainingen, bedrijfsopleidingsplannen en praktijkassessments. Aeres Tech is vooral actief in technische branches: mobiele technieken en koudetechniek.

Acole Productions BV levert opleidingen op maat. Het bedrijf is actief op het terrein van lesstofontwikkeling, documentbeheer en learning management systemen. Kijk voor meer informatie op www.acole.nl.