BBL- Bedrijfsscholen

Trainingen

Associate Degree

51 Gevonden opleidingen Reset filters

Ad Agrotechniek & management

Is techniek helemaal jouw ding? Wil je bedrijfskunde combineren met techniek en de agrarische sector? Ben je al werkzaam binnen de mechanisatiebranche en wil of kun jij daardoor geen 4 jarige hbo-opleiding volgen maar wil je wel doorstuderen? Dan is de tweejarige deeltijdstudie Agrotechniek & management een goede keuze!

Agricultural equipment in the food production chain

• Basic principles in electronic, hydraulic • Basic principles of gearboxes and transmissions • New principles on the new generation tractors • Maintenance of engines and machinery, equipment • Harvesting machinery basic

Airco Werkmaterieel (Mechatrainingen)

Reparatie, onderhoud en inbouw van airco voorzieningen in voertuigen en installaties vraagt een specialistische aanpak. Na het volgen van deze cursus heeft de monteur kennis van handelen m.b.t. lucht, functie en werking van onderdelen, juiste wijze van bedienen, onderhoud en storingen lokaliseren c.q. verhelpen met inachtneming van veiligheid en milieu eisen.

Assessment

Aeres Tech is een gecertificeerd examenbedrijf. Aeres Tech examineert en toetst competenties en vaardigheden, zowel aan het begin als aan het eind van opleidings- en ontwikkeltrajecten.

Basis Melkmachinetechniek (Mechatrainingen)

Monteurs bekend en vertrouwd maken met de melkmachines en alle onderdelen. Monteurs weten na de training de opbouw en constructie van de melkmachines.

Bedrijfsopleidingsplan

U, als ondernemer, heeft een helder toekomstbeeld voor uw bedrijf. Uw medewerkers passen in dit beeld en volgen daarom opleidingen en trainingen. Het BOP vormt het meerjarenplan voor de ontwikkeling van de medewerkers, noodzakelijk voor de toekomst van uw bedrijf, en de planning van scholingen en trainingen voor de medewerkers om deze ontwikkeling te realiseren. Uitgangspunt is de visie, missie en strategie van het bedrijf in de periode, die van toepassing is op het BOP.

Bijscholing SKL Keurmeester Motorvatspuiten

Voor zowel de SKL keurmeesters Motorvatspuiten als Veldspuiten organiseert SKL bijscholingsdagen. Tijdens deze dagen worden alle relevante zaken behandeld om deze machines te kunnen en mogen keuren. Deze training is bedoeld voor de keurmeesters Motorvatspuiten.

Trainingsduur Startdata Plaatsen
1 Datum nog te bepalen 11

Bijscholing SKL Keurmeester Veldspuiten

Voor de SKL keurmeesters Veldspuiten organiseert SKL bijscholingsdagen. Tijdens deze dag worden alle relevante zaken behandeld om deze machines te kunnen en mogen keuren.

Trainingsduur Startdata Plaatsen
1 wo 13-12-2017

Cursusdata

woensdag 13-12-2017

0
1 wo 10-01-2018

Cursusdata

woensdag 10-01-2018

0

Brandstofbesparing realiseren

Brandstofkosten rijzen de pan uit waardoor marges fors onder druk staan. Onderhoud en reparatievormen daarnaast belangrijke kostenposten op loon- en grondverzetbedrijven. En tegelijkertijd neemt de maatschappelijke aandacht rondom milieu toe. Kortom, redenen te over om serieus met brandstofbesparing bezig te gaan.

Trainingsduur Startdata Plaatsen
1 Datum nog te bepalen 1

Business Skills

Uw persoonlijke eigenschappen worden steeds belangrijker in de constant veranderende markt. Aeres Tech helpt u graag bij het ontwikkelen van uw persoonlijke eigenschappen en biedt trainingen op maat aan.