Header Fedecom Academy

Matching service

Onder mechanisatiebedrijven is een groot tekort aan monteurs. Mechanisatiebedrijven zijn dan ook altijd op zoek naar goed opgeleid personeel. Aeres Tech speelt met de Matching service hierin een belangrijke rol tussen onderwijs en de arbeidsmarkt en koppelt bedrijven en (leerling)monteurs aan elkaar. Zo zorgen we voor nieuwe instroom in de branche, bedrijven met goed opgeleid personeel en leerlingen met een baan en opleiding.

In onderstaande kaart zijn de beschikbare leerwerkplekken(gele iconen) en zoekende leerling monteurs (blauwe iconen) weergeven. Dit maakt het mogelijk om overzichtelijk te zien of er een bedrijf of leerling zich in jouw regio bevindt. Wil je in contact komen met één van de onderstaande leerling monteurs of bedrijven? Neem dan contact met Jeroen Ekkelenkamp via j.ekkelenkamp@aeres.nl of telefoonnummer 06- 20 95 15 37.

Wil je zelf deelnemen aan de matchingservice? Vul dan hieronder het formulier in en wij voegen je toe en nemen contact met je op als er een match is.

Aanmelden als zoekende leerling

Om een BBL-opleiding te volgen, moet je een baan bij een bedrijf hebben dat erkend is als leerbedrijf. Het is de bedoeling dat je dit zelf regelt, maar regelmatig krijgen wij aanvragen van erkende leerbedrijven die op zoek zijn naar leerling-monteurs. Deze worden weergeven in de bovenstaande kaart. Zie je een bedrijf dicht bij jou in de buurt? Neem dan contact met ons op via email of met Jeroen Ekkelenkamp op 06- 20 95 15 37.

Aanmelden als zoekend bedrijf

Bent u opzoek naar een leerling-monteur voor in uw bedrijf? Vul hieronder het formulier in of neem contact met ons op via email of met Jeroen Ekkelenkamp op 06- 20 95 15 37. Wij brengen u graag in contact met enthousiaste kandidaten.