PTC instructie in trekker

Onderwijsconcept

Learning by doing

Het onderwijsconcept van Aeres Tech is eenvoudig, maar niet makkelijk. Leren in de praktijk, betekent ook echt dat alle trainingen in de praktijk plaatsvinden. Theorie is nodig, maar vloeit bij ons altijd voort uit een zorgvuldig geselecteerd praktijkprobleem, rechtstreeks afkomstig uit de beroepspraktijk. Praktijkleren kun je ook zien: laptop en notitieblok liggen bij ons naast het motorblok.

Trainers

Trainen is een vak op zichzelf. Onze ruim tachtig ervaren en professionele trainers staan daarvoor garant. Onze trainers zijn mannen en vrouwen met didactische kwaliteiten, liefde voor hun vak en een schat aan inhoudelijke kennis.

Kleine groepen

Trainen bij Aeres Tech gebeurt in kleine groepen. Dat maakt het mogelijk om de deelnemer gerichte persoonlijke aandacht te geven, zodat de deelnemers alle aandacht krijgen om hun persoonlijke leerdoelen te verwezenlijken. Dat trainingen fysiek en sociaal veilig verlopen is voor ons niet meer dan vanzelfsprekend.

Rendement

Trainingen van Aeres Tech geven direct rendement. Na een training kan de deelnemer zelfstandig, professioneel en veilig uitvoeren wat hij een dag eerder bij Aeres Tech heeft geleerd.