Matching service Aeres Tech

Matching service

Onder mechanisatiebedrijven is een groot tekort aan monteurs. Mechanisatiebedrijven zijn dan ook altijd op zoek naar goed opgeleid personeel. Aeres Tech speelt met de Matching service hierin een belangrijke rol tussen onderwijs en de arbeidsmarkt en koppelt bedrijven en (leerling)monteurs aan elkaar. Zo zorgen we voor nieuwe instroom in de branche, bedrijven met goed opgeleid personeel en leerlingen met een baan en opleiding met toekomst.

In onderstaande kaart zijn de beschikbare leerwerkplekken(gele iconen) en zoekende leerling monteurs (blauwe iconen) weergeven. Dit maakt het mogelijk om overzichtelijk te zien of er een bedrijf of leerling zich in jouw regio bevindt. Wil je in contact komen met één van de onderstaande leerling-monteurs of bedrijven? Neem dan contact met ons op via email of met Jeroen Ekkelenkamp op 06-20951537.

Leerlingen

Om een BBL-opleiding te volgen, moet je een baan bij een bedrijf hebben dat erkend is als leerbedrijf. Het is de bedoeling dat je dit zelf regelt, maar regelmatig krijgen wij aanvragen van erkende leerbedrijven die op zoek zijn naar leerling monteurs. Deze worden weergeven in de bovenstaande kaart. Zie je een bedrijf dicht bij jou in de buurt? Neem dan contact met ons op via email of met Jeroen Ekkelenkamp op 06- 20951537.

Bedrijven

Bent u opzoek naar een leerling-monteur voor in uw bedrijf? Vul dan hieronder het formulier in en wij brengen u graag in contact met enthousiaste kandidaten.

Matching Service

Aanmelden als zoekende leerling

Matching service voor zoekende bedrijven