Welke opleiding past bij jou?

Vind de opleiding of training die bij jou past

Heb jij talent voor techniek?

 Ofwel, wil je graag aan de slag als monteur of je verder specialiseren? Dan ben jij helemaal op je plek bij  Aeres Tech!

Bij de bedrijfsscholen van Aeres Tech word je opgeleid in de kleuren en geuren van de grote trekker merken maar je kan ook kiezen voor de nieuwe opleiding Grondverzet.

Tijdens de opleiding leer je reparaties en veranderingen aan machines en tractoren te verrichten. Ook leer je storingen op te lossen, veilig te werken en om te gaan met klanten. De opleiding is te volgen op mbo niveau 2, 3 en 4.

Waarom kiezen voor Aeres Tech?

  • Werken aan de nieuwste machines
  • veel praktijklessen
  • Tijdens je opleiding een vast salaris
  • Opleiding tot echte vakspecialist
  • Meestal geen studiekosten
  • Goede begeleiding op werk en school

Studieadvies

Studieadvies
Ben je enthousiast geworden of wil je meer informatie ontvangen? Onze opleidingsexperts vertellen je graag meer over de technische opleidingen en helpen jou bij het maken van je studiekeuze. Bel naar (0)88 020 6400 of stuur een mail!

Op zoek naar een leerbedrijf?

Matching service
Om een opleiding te volgen, heb je een baan bij een bedrijf  dat erkend is als leerbedrijf nodig. Het is de bedoeling dat je dit zelf regelt, maar wij kunnen je hierbij helpen. Regelmatig krijgen wij aanvragen van erkende leerbedrijven die op zoek zijn naar leerling monteurs. 

Kom sfeer proeven op een open dag

Aeres Tech
Het hele jaar organiseren wij verschillende (online) voorlichtingen. Trainers en studenten zijn aanwezig om jou te helpen bij je studiekeuze. Daarnaast zullen er rondleidingen worden gegeven in het unieke expertisecentrum. Bekijk de agenda op onze site en meld je aan! 

Waarom kiezen voor een opleiding bij Aeres Tech?