Opleidingen en trainingen

Man bij koeler

Wil jij je verder verdiepen in je vakgebied? Aeres Tech biedt gerichte trainingen en opleidingen op verschillende gebieden aan door ervaren trainers.

Ondersteuning en advies

Mannen praten bij installatie

Wij leveren verschillende aanvullende diensten op het gebied van coaching & begeleiding van medewerkers, werkplaats efficiency , tijdelijke specialisten of bedrijfsadvies.

Productions & events

man met boek

Met onze eigen productietak ontwikkelen wij lesmateriaal dat motiveert, inspireert en uitdaagt. Ook organiseren en produceren wij events en videoproducties.

De opleidingsexpert in de koude-, klimaat- en warmtepomptechniek

Onze diensten op het gebeid van koudetechniek bieden we aan in samenwerking met Opleidingscentrum GO°.  GO° is hét opleidingscentrum voor de koude- en klimaattechnische branche. GO° biedt daarmee een oplossing voor het probleem van het personeelstekort in de branche, de snelle technische ontwikkelingen en de onvoldoende aansluiting in de koudetechniek tussen onderwijs en arbeidsmarkt. 

De opleidingen en trainingen worden verzorgd in het Expertisecentrum Koudetechniek van Aeres Tech. Dit betekent dat deelnemers worden getraind in de dagelijkse werkomgeving, waar het geleerde direct in de praktijk kan worden gebracht.

Waarom kiezen voor Aeres Tech?

  • Learning by doing
  • Les van experts
  • Kleine groepen
  • Direct rendement
  • Moderne faciliteiten

GROW COACH

Koeltechnische vakman

Groei door coaching & begeleiding

GROW SCAN

Leerling bij koelinstallatie

Groei door deskundigheid & advies

GROW SUPPORT

Man bezig met het Koude techniek

Groei door structurele ondersteuning

ISO