Opleidingen en trainingen

Man bij koeler

Wil jij je verder verdiepen in je vakgebied? Aeres Tech biedt gerichte trainingen en opleidingen op verschillende gebieden aan door ervaren trainers.

Ondersteuning en advies

Mannen praten bij installatie

Wij leveren verschillende aanvullende diensten op het gebied van coaching & begeleiding van medewerkers, werkplaats efficiency , tijdelijke specialisten of bedrijfsadvies.

Productions & events

man met boek

Met onze eigen productietak ontwikkelen wij lesmateriaal dat motiveert, inspireert en uitdaagt. Ook organiseren en produceren wij events en videoproducties.

Vind de opleiding of training die bij jou past

Uw kennispartner voor koude-, klimaat en verwarmingstechniek

Sinds 1954 leveren wij het best opgeleide personeel in de technische branche. Onze trainers hebben passie voor techniek en jarenlange praktijkervaring. Iedere dag dagen wij professionals uit om zich te ontwikkelen tot échte vakspecialisten die een bijdrage leveren aan het hoogst haalbare succes voor uw organisatie.

Wij adviseren, begeleiden, trainen en coachen zowel bedrijven als medewerkers in hun groei. Dit doen wij voor het (inter)nationale bedrijfsleven.

Waarom kiezen voor Aeres Tech?

  • Learning by doing
  • Les van experts
  • Kleine groepen
  • Direct rendement
  • Moderne faciliteiten

Learning by Doing

Voor alle trainingen en opleidingen hanteren wij een bijzonder en uniek didactisch concept: learning by doing. Bij alles wat we doen, is de dagelijkse beroepspraktijk het vertrekpunt.

Aeres Tech is geaccrediteerd door

ISO