Workshop Landbouw

POWER+, de naam van het relatiemagazine van het Expertisecentrum Mobiele Techniek van Aeres Tech. Vanaf dit voorjaar heeft dit magazine POWER+ ook een eigen website. Daarop is de integrale inhoud van dit magazine terug te vinden. Daarnaast zullen wij als Aeres Tech, als afzender van POWER+, ook tussentijds nieuwsberichten plaatsen.

POWER+ besteedt in het bijzonder aandacht aan ontwikkelingen op het gebied van trainingen en consultancy en de arbeidsmarkt in de Mobiele Techniek. Daarnaast portretteert POWER+ met grote regelmaat bedrijven in individuele professionals in tekst en beeld. POWER+ blijft traditiegetrouw op papier verschijnen in de lente en de herfst. Met de digitale presentatie maken we de inhoud breder toegankelijk, zodat we ook nieuwe lezers aan ons kunnen binden. De nieuwe eigen website geeft ook de mogelijkheid om tussentijds (kortere) berichten te plaatsen.

We verwachten dat POWER+ in de toekomst zal uitgroeien tot een actueel informatieplatform over mobiele techniek waarbij interactie met de lezer het uitgangspunt is.