Verbindend perspectief

PTC+ Ede gaat verder onder een nieuwe naam: Aeres Tech

Date

Op 1 oktober a.s. krijgt PTC+ Ede een nieuwe naam: Aeres Tech. De naam benadrukt de professionele en toekomstgerichte aanpak van Aeres Tech rond alles wat met Koudetechniek en Mobiele Techniek te maken heeft. Bovendien onderstreept deze naam de verbinding met Aeres als groep die staat voor educatie, onderzoek en commerciƫle activiteiten. Vanaf 3 oktober krijgt de nieuwe koers vorm op www. aerestech.nl, de nieuwe site van Aeres Tech.

Technische ontwikkelingen

Koudetechniek en Mobiele techniek maken de laatste jaren een enorme ontwikkeling door. Onder andere vragen productieprocessen, de voedselketen, maar ook datacenters om uitgebreide koelsystemen. Een andere branche waarin PTC+ met Mobiele Techniek actief is, staat voor grote uitdagingen. Zoals de groeiende wereldbevolking verantwoord voeden, de schaalvergroting en de robotisering. Vandaar dat zowel Koudetechniek als Mobiele techniek om een oplossings- en toekomstgerichte houding vraagt. De nieuwe naam Aeres Tech is de uiting van deze nieuwe aanpak, vanaf 3 oktober ook te zien via www.aerestech.nl.

Verbeteren performance bedrijven en professionals
’TECH’ in de naam Aeres Tech betekent meer dan techniek alleen. ’Tech’ verwoordt een toekomstgerichte, professionele visie op alles wat met de vernieuwingen in Koudetechniek en Mobiele Techniek te maken heeft. Aeres Tech zorgt met een optimale inzet van deze visie voor het verbeteren van de performance van bedrijven en professionals. Daarmee is Aeres Tech het platform voor de toekomst.

Alleen PTC+ Ede wordt Aeres Tech
Om zich helder te profileren als Aeres Tech, is ervoor gekozen om zich meer en meer te richten op de ontwikkelingen in de Koudetechniek en de Mobiele Techniek. PTC+ in Horst is vorig jaar verkocht en PTC+ Barneveld gaat in de toekomst verder onder de naam: Aeres Cursus & Training. 



"Aeres Tech" Meer dan alleen techniek