Total Agri en Aeres Tech besluiten tot samenwerking

Date

Total Agri en het expertisecentrum Mobiele Techniek van Aeres Tech in Ede hebben besloten tot samenwerking en kennisuitwisseling op het gebied van de toepassing van smeermiddelen. De beide partijen hebben hun samenwerking bekrachtigd met het tekenen van een overeenkomst tijdens de Agro Techniek Holland in Biddinghuizen.

“Het ontwikkelen van kennis over de eigenschappen van smeermiddelen is een essentieel onderdeel van onze technische opleidingen”, zegt accountmanager Lieke Lobregt van Aeres Tech. “Wij werken al jarenlang goed samen met Total Agri. We vonden het passend om onze bestaande samenwerking te intensiveren en dat te verankeren in een overeenkomst voor de komende vijf jaar.”

 

Accountmanager Richard Vrij van Total Agri is blij met de samenwerking: “Het voordeel van de samenwerking met Aeres Tech is voor ons dat jonge nieuwe professionals die bij Aeres Tech worden opgeleid, in aanraking komen met onze producten. Tijdens de opleiding moeten zij natuurlijk niet alleen praktische zaken leren zoals olie, koelvloeistof en hydrauliekolie verversen en bijvullen, maar zeker ook leren over nieuwe brandstof- en smeerolietechnieken.”

Behalve dat Total Agri smeerolie voor de trainingen beschikbaar stelt, investeert het bedrijf ook in bijvoorbeeld een mobiele tankinstallatie. Lieke Lobregt: “Machines staan vaak deels gedemonteerd in de trainingsruimten. Soms moeten ze worden getankt. Dan moet je de hele trekker in elkaar zetten om naar de pomp te kunnen rijden. Handiger is om dan de pomp naar de gedemonteerde trekker te brengen”.

De samenwerking tussen Total Agri en Aeres Tech gaat overigens verder dan alleen smeermiddelen. Richard Vrij: “Er zijn allerlei ontwikkelingen, zoals kentekenregistratie, APK voor trekkers, ontwikkelingen in de precisielandbouw. We willen Aeres Tech en hun leerlingen ondersteunen. Wij op onze beurt krijgen hiermee al de input van de professionals van de toekomst.”