Aeres Tech beroepsopleidingen

Op zoek naar een uitdagende baan en opleiding in de techniek

Date

Heb jij talent voor techniek en loop je warm voor mobiele werktuigen? Word jij enthousiast van landbouwtractoren, graafmachines, heftrucks en melkmachines? Dan ben jij helemaal op je plek bij Aeres Tech

Kom naar de open dag
Maak kennis met de BBL-opleidingen van Aeres Tech. Het Expertisecentrum Mobiele Techniek (EDE) organiseert 20 januari een OPEN DAG. Tussen 09:30 en 13:00(vrije inloop) zijn onze trainers en deelnemers aanwezig om jou te helpen bij je studiekeuze. Daarnaast zullen er rondleidingen worden gegeven in het unieke expertisecentrum. Om de open dag compleet te maken zullen er verschillende opdrachten in de praktijkruimtes aanwezig zijn waarin de beroepspraktijk levensecht naar voren komt. Hierdoor wordt ervaren hoe het is om opgeleid te worden door Aeres Tech. Meld je vandaag nog aan op www.aerestech.nl/opendag.

Wat ga je leren tijdens je opleiding?
Bij de bedrijfsscholen van Aeres Tech word je opgeleid in de kleuren en geuren van de grote tractor merken. Ook kan je kiezen voor de bedrijfsscholen Intern transport en Melkwinning. Waar je wordt opgeleid tot echte vakspecialist. De opleidingen worden gegeven door ervaren trainers, die oog hebben voor jouw ontwikkeling. Tijdens de opleiding leer je reparaties en veranderingen aan machines te verrichten. Ook leer je storingen op te lossen, veilig te werken en om te gaan met klanten. De opleidingen zijn te volgen op mbo niveau 2, 3 en 4.

De ideale werknemer voor bedrijven
Jongeren die via een leerwerktraject hun diploma halen en tegelijkertijd een vak leren in de echte praktijk hebben een streepje voor. Ze hebben karakter en doorzettingsvermogen, weten wat werken is en wat daar bij komt kijken, en hebben beduidend meer motivatie dan de student die een dagstudie volgt op het MBO. Kortom, voor werkgevers de ideale nieuwe medewerkers!

Werken en leren, de ideale combinatie
Wanneer je liever niet met je neus in de boeken zit, maar toch je mbo diploma wilt halen, dan kies je voor een BBL opleiding, Beroeps Begeleidende Leerweg. Dit betekent dat je 8 keer per jaar een volledige week naar Aeres Tech komt om lessen te volgen. De tijd dat je geen lessen volgt ben je aan het ‘werk’ bij jouw leerwerkbedrijf.

Learning by doing & studiekosten
De verhoudingen tussen theorie en praktijk zijn 80% praktijk en 20% theorie. Op deze manier haal je hetzelfde diploma als bij een BOL opleiding, maar heb je toch een vast salaris. Daarnaast hoef je je vaak geen zorgen te maken over de studiekosten, omdat deze bij de meeste BBL opleidingen door jouw werkgever worden betaald.

De voordelen van de BBL opleidingen bij Aeres Tech

• 80% praktijk en maar 20% theorie
• Een gevarieerde en leuke branche om in te werken
• Volop carrièrekansen en baanzekerheid
• Opgeleid tot een echte vakspecialist
• Kennis en vaardigheden direct toepasbaar
• Landelijk erkend diploma
• Tijdens je opleiding gelijk een vast salaris
• Studiekosten worden vaak betaald door jouw werkgever

Ben je enthousiast geworden of wil je meer informatie ontvangen?
Onze opleidingsexpert helpt je graag. Meld je aan voor de open dag, bekijk de opleidingen, of neem contact op met Jeroen Ekkelenkamp via e-mail j.ekkelenkamp@aeres.nl of bel 06-20 95 15 37. 

Locatie
Aeres Tech Expertisecentrum Mobiele Techniek, Zandlaan 29, Ede