Workshop veiligheid in de landbouw, beremming & CE markeringen

Lesmodule Remsystemen Mobiele Techniek bij Fedecom te bestellen

Date

Vanaf 1 januari dit jaar (2018) zijn de wettelijk veiligheidseisen van landbouwvoertuigen, waaronder remsystemen aangepast. Fedecom heeft in samenwerking met Aeres Tech in de afgelopen maanden diverse workshops gegeven waarin alle veiligheidsaspecten en remsystemen uitvoerig aan de orde zijn gekomen. U heeft misschien ook deelgenomen aan een van deze workshops? Kennis over deze nieuwe Europese regels is essentieel om uw klanten goed te kunnen adviseren over hun aankoop of over het gebruik van hun voertuigen. Geen gelegenheid om de workshop te volgen?

Bij Fedecom kunt u nu een losse module bestellen waarin alle veranderingen en nieuwe wettelijke regels worden toegelicht. Technische achtergronden en veiligheid van remsystemen in de mobiele techniek komen uitgebreid aan de orde. Met dit naslagwerk beschikt u in één keer over de meest actuele informatie. Een handleiding die ertoe bijdraagt dat u en uw klanten de dagelijkse bezigheden veilig en correct kunnen uitvoeren.

Voor trainingen betreffende voertuigveiligheid en remsystemen en kunt u zich inschrijven bij opleidingspartner Aeres Tech in Ede. Tijdens de trainingen wordt gebruikt gemaakt van de module Mobiele Techniek Remsystemen. De losse lesmodule is bedoeld als naslagwerk voor geïnteresseerde leden van brancheorganisatie Fedecom maar ook voor iedereen in het onderwijs die deze module als aanvullende opleiding denkt nodig te hebben. Deze is HIER online te bestellen. De lesmodule kost € 19,50 ex. BTW. Nadat wij uw bestelformulier hebben ontvangen krijgt u zo snel mogelijk een exemplaar toegestuurd