Meeloopdag Aeres Tech

Niet vergeten: subsidie werkleerplaats aanvragen vóór 17 september!

Date

Heeft u gedurende het leerjaar 2017/2018 een student met een praktijkleerplaats op de werkvloer gehad? Vergeet dan niet vóór 17 september een aanvraag in te dienen voor subsidie. Een subsidieaanvraag dient betrekking te hebben op het afgelopen schooljaar. Een interessante tegemoetkoming in de gemaakte kosten voor praktijkbegeleiding van een student.

Het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap stelt subsidie beschikbaar aan bedrijven maar de subsidieaanvraag moet voor bovengenoemde datum binnen zijn bij het RVO (Rijksdienst voor Ondernemend Nederland – RVO.nl). Het is belangrijk dat u de aanvraag tijdig indient; na 17 september is dit niet meer mogelijk. Jammer om deze premie te laten liggen!

Komt u in aanmerking voor subsidie?
Kijk op: https://mijn.rvo.nl/praktijkleren. Lees hier meer over de voorwaarden en hoe u de subsidie aanvraagt. De procedure is vrij eenvoudig. Op de genoemde pagina klikt u rechts op de button ‘aanvragen’ onder de rubriek ‘Direct Regelen’. Log in op één van de eLoket-accounts en volg de aanwijzingen op het scherm. Zo geregeld! U ontvangt uiterlijk vóór 15 december 2018 een beslissing en is die positief, dan staat 2 weken later het subsidiebedrag op uw rekening. Nog even doen voordat de koffers voor de vakantie gepakt worden en deze extra bijdrage aan uw neus voorbij gaat! Fijne vakantie!