Aeres Tech Mechafestijn

Open dagen en het Hightech MECHAFestijn bij Aeres Tech

Date

Aankomende zaterdag 19 januari is het eindelijk zover. Aeres Tech viert dan het 65 jarig bestaan. Reden voor een feestje dus! Voor jong en oud worden er verschillende activiteiten georganiseerd waarbij alles in het teken staat van de techniek van vroeger en nu. Iedereen is welkom!

Hightech MECHAFestijn

Voor zowel koude- als de mobiele techniek worden verschillende activiteiten georganiseerd. Je kan bijvoorbeeld trekker rijden, sleutelen en worden de technische aspecten van precisielandbouw belicht. Ook staan de nieuwste machines van verschillende grote trekker merken opgesteld! De échte koude techneuten komen aan hun trekken bij onze nieuwste warmtepompsystemen en kunnen via augmented reality kennismaken met de mogelijkheden die techniek te bieden heeft.

Naast techniek gek op spelletjes? Speel dan een potje curling op onze coole schaatsbaan. Kinderen kunnen terecht in het hightech speelparadijs en je bent van harte welkom in onze eigen BockBierBar. Klik hier om je aan te melden!

Open Dagen

Aankomende vrijdag 18 januari en zaterdag 19 januari zijn er open dagen bij Aeres Tech, hét moment om meer te weten te komen over hoe afwisselend en technologisch het werken in de mechanisatie branche kan zijn. Ben jij of ken je iemand die houdt van techniek, die nieuwsgierig is en problemen oplossen een uitdaging vindt? Dan is dit een uitgelezen kans om meer te weten te komen over de opleiding Mobiele Werktuigen! Zondermeer een opleiding met interessante carrièremogelijkheden. Klik hier om je aan te melden!

De opleidingen bij Aeres Tech

Het mooie van het vak van monteur Mobiele Werktuigen is dat het voortdurend in beweging is. De technologische ontwikkelingen in de mechanisatie en het transport volgen elkaar in rap tempo op, dus saai is het nooit! Dat begint al in de opleiding. Uiteraard hoort daar een stuk theorie bij, maar belangrijk is dat de student in de praktijk bezig bent. Bij Aeres Tech, maar ook in een bedrijf. Tegelijkertijd kennis en ervaring doen. Tijdens de opleiding leert de student reparaties en veranderingen aan machines te verrichten en gaat aan de slag als monteur. Ook leert de student het oplossen van storingen, veilig te werken en om te gaan met klanten. De opleiding is te volgen op mbo niveau 2, 3 en 4. Nog één voordeel voor de toekomstige student? Bedrijven zien nieuwe werknemers graag komen. Grote kans dat de je nog vóór het afronden van de opleiding Mobiele Werktuigen een baan vindt. Klik hier om je aan te melden!