Dronebeeld Aeres Tech

Aeres Tech breidt verder uit

Date

Aeres Tech neemt de volgende stap in haar ontwikkeling als hèt expertisecentrum voor techniek met de integratie van twee bedrijfsonderdelen. Zowel ACOLE Productions als Fedecom Academy worden per 1 september volledig geïntegreerd in Aeres Tech. ACOLE Productions gaat dan verder als Aeres Tech Productions.

 “We zijn erg blij met deze stap, dit past in onze strategie om een totaalconcept voor educatie en ontwikkeling aan te bieden voor specifieke technische branches. Het is de volgende stap als nationaal en internationaal expertisecentrum voor techniek en versterkt onze positie op het gebied van innovatie. Hiermee ontstaat een powerhouse waarin wij alles onder 1 dak kunnen aanbieden.”

Jenny van den Bovenkamp, directeur Aeres Tech

Met deze stap kan er nog beter worden ingespeeld op de laatste marktontwikkelingen, leerinnovaties en verdere internationalisering. Het dienstenaanbod van Aeres Tech Productions zal naast de ontwikkeling van lesmateriaal verder worden uitgebreid met AR/VR-innovaties, studioproducties en evenementenorganisatie voor onze klanten.  

Aeres Tech Productions behoudt haar zelfstandige positie en standplaats in Aalsmeer en zal nog steeds op onafhankelijke wijze lesmateriaal ontwikkelen en beheren voor diverse brancheorganisaties, onderwijsinstellingen en het bedrijfsleven. 

Vanuit de intensieve samenwerking op brancheniveau voor mobiele techniek is er ook besloten de trainingen en opleidingen van Fedecom Academy te integreren in het reeds bestaande aanbod van het landelijk expertisecentrum Aeres Tech. Hiermee kan er nog beter ingespeeld worden op een actueel en hoogstaand cursusaanbod dat aansluit op de marktvraag. Bovendien worden de activiteiten aangevuld met coaching en adviesdiensten voor het bedrijfsleven. Om de onafhankelijkheid en kwaliteitsnorm van examinering te borgen, brengen Fedecom en Aeres Tech deze activiteiten onder in een zelfstandig label. Hiermee wordt niet alleen het talent ontwikkeld, maar wordt ook de positie van het bedrijfsleven en de branche als geheel verder versterkt.

Per 1 september zal de integratie een feit zijn en gaan wij samen verder onder 1 vlag.