Monteur sleutelt aan trekker

Aeres Tech in Ede houdt op 15 en 16 januari 2021 coronaproof open dagen

Date

Tijdens de open dagen kunnen toekomstige studenten de sfeer proeven, alle benodigde informatie verzamelen en zien wat er mogelijk is met landbouwtrekkers en mobiele werktuigen. 

De afgelopen periode stond in het teken van online presentaties en online open dagen. Aeres Tech in Ede begint het nieuwe jaar niet online, maar biedt studenten de mogelijkheid zelf te komen kijken op hun toekomstige opleiding.

Twee dagen lang staan de trainers van Aeres Tech klaar om alles te vertellen over de opleidingen, carrière en kansen in de technische branche. Die ervaren trainers geven de opleidingen en leren je alles over reparaties en aanpassingen aan machines. Storingen oplossen, veilig werken en omgang met klanten, alles komt voorbij op de opleidingen op mbo niveaus 2, 3 en 4.

New Holland, Case IH, Steyr, Massey Ferguson, John Deere, Fendt, Kubota, Valtra, Claas, Deutz Fahr. Alle bekende trekkermerken zijn te vinden op Aeres Tech in Ede. Je krijgt dus de kans om volop te sleutelen om uiteindelijk monteur te worden van grote trekkers. Zijn landbouwtrekkers en mobiele werktuigen niet echt jouw ding maar heb je wel een voorliefde voor techniek? Tijdens de open dagen krijg je ook de kans om kennis te maken met de opleidingen tot monteur koude- en klimaattechniek.

Hoe werkt het?

Inschrijven voor één van de twee open dagen kan nu! Klik hier en vul je gegevens in. Vervolgens geef je aan waarin je geïnteresseerd bent. Daarna laat je weten op welke dag en in welk tijdslot je wilt komen. Door de coronamaatregelen is het toegestaan maximaal één iemand mee te nemen naar de open dag.