Terrein VTC

Aeres Tech neemt VTC over

Date

Aeres Tech breidt uit en versterkt positie als hét expertisecentrum voor de technische branche.

Aeres Tech, het expertisecentrum voor de technische branche zal de activiteiten van VTC per 24 november overnemen. Hiermee ontstaat één van de grootste spelers op het gebied van technische opleidingen voor de mobiele techniek, koudetechniek en verticaal transport.

VTC is de marktleider in Nederland op het gebied van opleidingen voor verticaal transport. VTC is een unieke speler in de branche en bouwsector waarbij trainers uit de praktijk opleidingen verzorgen voor machinisten met vele toepassingen en met de benodigde certificeringen.

Aeres Tech werkt al meer dan 65 jaar als expertisecentrum aan opleidingen, certificering en kennisinnovatie voor de technische branche. Met deze overname ontstaat er naast de reeds aanwezige kennis van mobiele techniek en koudetechniek ook een kernactiviteit van verticaal transport. Aeres Tech biedt een totaalconcept aan in de vorm van opleidingen en trainingen, ondersteuning & advies. Met haar productietak ontwikkelt zij ook gespecialiseerd lesmateriaal en is er een productiehuis voor videoproducties & events. Deze laatste biedt ook onderdak aan de grootste green screen studio van Nederland.

“We zijn erg blij met deze stap, dit past in onze strategie om een totaalconcept voor educatie en ontwikkeling aan te bieden voor specifieke technische branches. Het is de volgende stap als nationaal en internationaal expertisecentrum voor techniek en versterkt onze positie op het gebied van innovatie. Hiermee ontstaat een powerhouse waarin wij alles onder 1 dak kunnen aanbieden.”

Jenny van den Bovenkamp, directeur Aeres Tech

Terrein VTC