Aeres Tech

De dag van de Kraanmonteur 2023

Date

Ben jij werkzaam als monteur, medewerker technische dienst of manager in het verticaal transport? Wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen in jouw vakgebied, zodat je jouw collega’s en klanten blij kan blijven maken met hijskranen die gesmeerd lopen? Zet dan het kennisevenement de Dag van de Kraanmonteur op 30 november in je agenda!

Technologische ontwikkelingen

De werkzaamheden van kraanmonteurs zijn aan het veranderen. Met steeds meer elektronica en de elektrificatie van kranen voor de deur, moet je jezelf blijven ontwikkelen om van betekenis te kunnen zijn.

Wat betekenen al deze ontwikkelingen voor jou en de werkplaats? Hoe bereid je jezelf, je bedrijf en je personeel voor op deze veranderingen? Op deze en andere vragen gaan we tijdens de Dag van de Kraanmonteur antwoord geven.

Hoe we dat doen?

Door interessant programma aan te bieden met specialisten en merken uit de branche. Lezingen en demonstraties over thema’s als elektrificatie, veiligheid en de werkplaats van de toekomst zorgen ervoor dat jij straks weer helemaal op de hoogte bent van alle ontwikkelingen binnen het verticaal transport. We sluiten de dag af met een netwerkborrel, zodat je onder het genot van een hapje en een drankje ideeën kunt uitwisselen met collega’s uit de branche.

Wanneer? Donderdag 30 november I EDE

De Dag van de kraanmonteur vindt plaats op donderdag 30 november, van 13.00 tot 19.30 uur, in Ede. Geef jezelf of jouw collega’s op voor hèt kennisevent van Nederland voor kraanmonteurs, want de kraanmonteur van morgen, dat ben jij! Opgeven kan via www.vtc.nl. Tot dan!

Aanmelden De dag van de Monteur

De investering voor dit evenement bedraagt maximaal 295 euro excl. BTW per ticket. Bent u verhinderd? Meld dit uiterlijk tot 7 dagen vóór het evenement aan c.support.tech.ede@aeres.nl om kosteloos af te melden.

Contactgegevens

Factuurgegevens

Akkoord

Met het klikken op verzenden ga ik akkoord met een investering van:

€ 295,- excl. BTW per ticket

€ 275,- excl. BTW per ticket

€ 245,- excl. BTW per ticket

Na inschrijving ontvangt u van ons de factuur. Kosteloos annuleren kan tot twee weken voor het evenement. Bij annuleringen binnen twee weken voor het event brengen wij het volledige bedrag inrekening.