Opleidingen Aeres Tech

Van Passie naar Carrière

Date

Maak van je passie je beroep

Bij Aeres Tech bieden we studenten de kans om van hun passie voor mobiele techniek hun carrière te maken. In deze video volgen we Jurre Wagenaar, een enthousiaste 20-jarige student aan de John Deere bedrijfsschool van Aeres Tech. Laten we eens kijken hoe een typische dag eruitziet en wat het vak van monteur zo bijzonder maakt.

Een dag bij Aeres Tech

Tijdens de opleiding begint Jurre 's ochtends met theoretische lessen, gevolgd door praktijkwerk in de middag. Alles wat hij leert, kan hij direct toepassen in de praktijk, van diagnose stellen tot het oplossen van storingen en het maken van verslagen. Hij wordt begeleid door gedreven docenten zoals Johan Brinks, die ons meer vertelt over Jurre en hoe hij gedreven en leergierig is.

Jurre vertelt ons over zijn voorkeur voor 'oldtimers', omdat ze altijd lijken te werken. Maar hij leert ook graag over moderne systemen, hoe complex ze ook mogen zijn. Johan laat ons zien hoe trots we zijn op onze gloednieuwe John Deere machines, die direct vanuit de fabriek bij Aeres Tech worden ingezet voor de lessen.

Tijdens de opleiding, werkt hij samen met klasgenoten en collega's van andere vestigingen of dealers. Hij benadrukt hoe de intensieve training hem heeft voorbereid om direct aan de slag te gaan in de werkplaats.

Met Aeres Tech kun je van je passie je carrière maken.