Ad Agrotechniek en management deeltijd hbo studie Aeres Hogeschool Dronten

Agrotechniek & management

Fabrikanten en importeurs van trekkers, werktuigen en machines zetten in op een professionaliseringsslag bij dealerbedrijven. De sector vraagt steeds meer om mensen met bedrijfskundige-, technische- en managementvaardigheden. Medewerkers die breed inzetbaar zijn, leiding kunnen geven, financiële gegevens kunnen analyseren en planmatig kunnen denken en werken en communicatief sterk onderlegd zijn. Kortom medewerkers die de ambitie hebben om zichzelf te ontwikkelen en door te groeien tot bijvoorbeeld vertegenwoordiger / account- manager of marketing specialist. Aeres Hogeschool en Aeres Tech bieden daarom samen de studie Ad Agrotechniek & management aan.

Wat zijn de toelatingseisen?

Deze deeltijdstudie is bedoeld voor mensen met minimaal twee jaar werkervaring (mbo+ niveau), die is opgedaan na het behalen van een mbo-niveau 4, havo- of vwo-diploma. Stages worden niet tot werkervaring gerekend. Het aantoonbaar beschikken over de gevraagde werkervaring maakt een student toelaatbaar in het compacte deeltijdprogramma.

Inschrijven voor een deeltijdstudie gaat via Studielink. Via deze link wordt u doorgestuurd naar de betreffende Studielinkpagina waar u met uw DigiD kunt inloggen. Nadat wij de aanmelding hebben ontvangen vanuit Studielink, vragen we via een aanmeldformulier een aantal aanvullende gegevens, zoals kopie diploma, cijferlijst en werkervaring (cv). Om in september te kunnen starten, dient de gehele inschrijfprocedure vóór 31 augustus te zijn doorlopen.

Vragen?

Heeft u vragen over de toelating? Neem dan contact op met instroomcoördinator mevrouw Jeannette Wolters via 088 - 020 5965 of j.wolters@aeres.nl

Inhoud van deze opleiding

Wat kunt u na de studie?

Afgestudeerden van de Ad Agrotechniek & management kunnen met meer overzicht en zelfvertrouwen hun taken uitvoeren. Hierdoor kunt u complexere projecten leiden dan voorheen of doorgroeien naar een hogere functie. Dat kan zijn in een leidinggevende functie, bijvoorbeeld:

  • Bedrijfsleider
  • Medewerker marketing
  • Marketing specialist
  • Vertegenwoordiger / accountmanager

Subsidies

Het OOM biedt diverse subsidies aan voor bedrijven, deelnemers en medewerkers

 

Informatie voor ouders

Wilt u meer informatie ontvangen of heeft u een vraag? Onze trainingsexperts helpen u graag!