Case IH en Steyr bedrijfsschool

Wil jij een technische duizendpoot worden en ben jij geïnteresseerd in nieuwe innovaties? Bij de opleiding van de Case-Steyr leer je alles over de meest actuele technieken en diagnoseprogramma’s. Denk aan GPS toepassingen, Methaan motoren, Waterstof motoren  en aan elektrische/hybride oplossingen. De innovatie binnen Case-Steyr zorgt dat jij binnen de kortste keren een technische allrounder bent. Je gaat aan de slag met de nieuwste tractoren en technieken waardoor je klaar bent om in de toekomst een waardevolle spil in het CNH-servicenetwerk te worden.

Leerling met laptop achter tractor
Twee leerlingen bekijken motor van tractor
Case IH Steyr Werkplaats

Heb jij talent voor techniek en ben je gek van Case IH en Steyr? Ofwel, wil je graag aan de slag als monteur of je verder specialiseren bij een Case IH en Steyr dealer? Dan ben jij helemaal op je plek bij de Case IH en Steyr bedrijfsschool! Door nieuwe technieken en innovaties in de landbouwmechanisatie is er steeds meer specialistische kennis nodig. Kies je voor de Case IH en Steyr bedrijfsschool? Dan kies je voor een opleiding tot echte vakspecialist.

Wat ga je leren tijdens deze opleiding?

Afhankelijk van je gekozen niveau leer je tijdens de opleiding reparaties en storingen op te lossen aan de nieuwste machines en werktuigen. Je leert sleutelen onder de motorkap, maar ook hoe je elektronische- en software problemen oplost. Daarnaast leer je machines keuren, veilig te werken en om te gaan met klanten. De opleiding is te volgen op mbo niveau 3 en 4.

Naast alle basiskennis die je nodig hebt om aan de slag te gaan in de werkplaats, specialiseer jij je ook in de nieuwste ontwikkelingen en producten van Case IH en Steyr. Ervaren Case IH en Steyr trainers stomen jou klaar tot echte vakspecialist.

"Omdat er naast theorie ook veel praktijklessen worden gegeven, leer ik een stuk makkelijker"

Nick Lammers, Student bedrijfsschool Case IH en Steyr

Werken en leren, de ideale combinatie

Wil je liever meteen aan het werk of ben je al werkzaam in een mechanisatiebedrijf en wil je een mbo opleiding volgen? Dan kies je voor een bbl-opleiding bij Aeres Tech. Dit betekent dat je 8 keer per jaar een volledige week naar Aeres Tech komt om lessen te volgen. Deze lessen zijn altijd praktijkgericht. De tijd dat je geen lessen volgt ben je aan het ‘werk’ bij jouw leerwerkbedrijf. Op deze manier haal je een mbo diploma, maar heb je toch een vast salaris. Daarnaast hoef je je vaak geen zorgen te maken over de studiekosten, omdat deze bij de meeste bbl-opleidingen door jouw werkgever worden betaald.

  • De nieuwste machines/tractoren
  • Praktijkgerichte lessen
  • Carrièrekansen en baanzekerheid
  • Begeleiding op werk en school
  • Vast salaris tijdens je opleiding
  • Meestal geen studiekosten

Inhoud van deze opleiding

Kunnen wij je nog ergens bij helpen?

Wil je meer informatie ontvangen of heb je een vraag? Onze opleidingsexperts helpen je graag. Neem contact met ons op via email of bel ons op (0)88 020 6400.