Claas staat met haar tractoren, oogstmachines en hooibouwmachines bekend als solide en gebruiksvriendelijk. Techniek, service en onderdelenvoorziening zijn goed geregeld en het vertrouwen waard gebleken. Dankzij Kamps de Wild heb je toegang tot specifieke Claas tools en programma’s die tijdens je opleiding extra diepgang bieden. Wil jij werken met de nieuwste techniek en apparatuur van Claas? Door te kiezen voor de Claas bedrijfsschool zorg jij er voor dat je een echte Claas expert wordt.

Leerling achter een laptop en een in tractor
Twee leerlingen achter een tractor
Leerling achter stuur tractor

Heb jij talent voor techniek en ben je gek van Claas? Ofwel, wil je graag aan de slag als monteur of je verder specialiseren bij een Claas dealer? Dan ben jij helemaal op je plek bij de Claas bedrijfsschool! Door nieuwe technieken en innovaties in de landbouwmechanisatie is er steeds meer specialistische kennis nodig. Kies je voor de Claas bedrijfsschool? Dan kies je voor een opleiding tot echte vakspecialist.

Wat ga je leren tijdens deze opleiding?

Afhankelijk van je gekozen niveau leer je tijdens de opleiding reparaties en storingen op te lossen aan de nieuwste machines en werktuigen. Je leert sleutelen onder de motorkap, maar ook hoe je elektronische- en software problemen oplost. Daarnaast leer je machines keuren, veilig te werken en om te gaan met klanten. De opleiding is te volgen op mbo niveau 3 en 4.

Naast alle basiskennis die je nodig hebt om aan de slag te gaan in de werkplaats, specialiseer jij je ook in de nieuwste ontwikkelingen en producten van Claas. Ervaren Claas trainers stomen jou klaar tot echte vakspecialist.

"Alles wat ik leer bij Aeres Tech kan ik de volgende dag toepassen in de praktijk bij mijn werkgever"

Jarno Derks, Student Claas bedrijfsschool

Werken en leren, de idealde combinatie

Wil je liever meteen aan het werk of ben je al werkzaam in een mechanisatiebedrijf en wil je een mbo opleiding volgen? Dan kies je voor een bbl-opleiding bij Aeres Tech. Dit betekent dat je 8 keer per jaar een volledige week naar Aeres Tech komt om lessen te volgen. Deze lessen zijn altijd praktijkgericht. De tijd dat je geen lessen volgt ben je aan het ‘werk’ bij jouw leerwerkbedrijf. Op deze manier haal je een mbo diploma, maar heb je toch een vast salaris. Daarnaast hoef je je vaak geen zorgen te maken over de studiekosten, omdat deze bij de meeste bbl-opleidingen door jouw werkgever worden betaald.

  • De nieuwste machines/tractoren
  • Praktijkgerichte lessen
  • Carrièrekansen en baanzekerheid
  • Begeleiding op werk en school
  • Vast salaris tijdens je opleiding
  • Meestal geen studiekosten

Matching service, scoor een werkgever!

Om een bbl-opleiding te volgen, moet je een baan bij een bedrijf hebben dat erkend is als leerbedrijf. Dit mag je zelf regelen maar we helpen je graag bij het vinden van een bedrijf bij jou in de buurt. Zodat jij meteen aan de slag kan! Kijk voor meer informatie op www.aerestech.nl/matchingservice.

Inhoud van deze opleiding

Kunnen wij je nog ergens bij helpen?

Wil je meer informatie ontvangen of heb je een vraag? Onze opleidingsexperts helpen je graag. Neem contact met ons op via email of bel ons op (0)88 020 6400.