Deutz fahr bedrijfsschool

Al meer dan 100 jaar staat DEUTZ-FAHR bekend om zijn vertrouwde, innovatieve Duitse tractortechnologie en heeft het op basis hiervan een wereldwijd succesvol merk weten op te bouwen. Om het merk verder te ontwikkelen, zijn goed opgeleide monteurs essentieel. In de DEUTZ-FAHR bedrijfsschool ga je daarom aan de slag met de nieuwste modellen en technologieën. Zo ben jij straks klaar om de ultramoderne, betrouwbare landbouwvoertuigen van DEUTZ-FAHR te onderhouden.

Man plaatst luchtfilter in Deutz Farh tractor
Docent in gesprek met leerlingen over tractor
Leerling sleutelt aan tractor Deutz Farh

Heb jij talent voor techniek en ben je gek van Deutz fahr? Ofwel, wil je graag aan de slag als monteur of je verder specialiseren bij een Deutz fahr dealer? Dan ben jij helemaal op je plek bij de Deutz fahr bedrijfsschool! Door nieuwe technieken en innovaties in de landbouwmechanisatie is er steeds meer specialistische kennis nodig. Kies je voor de Deutz fahr bedrijfsschool? Dan kies je voor een opleiding tot echte vakspecialist.

Wat ga je leren tijdens deze opleiding?

Afhankelijk van je gekozen niveau leer je tijdens de opleiding reparaties en storingen op te lossen aan de nieuwste machines en werktuigen. Je leert sleutelen onder de motorkap, maar ook hoe je elektronische- en software problemen oplost. Daarnaast leer je machines keuren, veilig te werken en om te gaan met klanten. De opleiding is te volgen op mbo niveau 3 en 4.

Naast alle basiskennis die je nodig hebt om aan de slag te gaan in de werkplaats, specialiseer jij je ook in de nieuwste ontwikkelingen en producten van Deutz fahr. Ervaren Deutz fahr trainers stomen jou klaar tot echte vakspecialist.

"Ik word opgeleid voor het merk Deutz-Fahr en ben erg trots op de specialistische kennis die ik als monteur kan toepassen in mijn vakgebied"

William de Vries, Student Deutz-Fahr bedrijfsschool

Werken en leren, de idealde combinatie

Wil je liever meteen aan het werk of ben je al werkzaam in een mechanisatiebedrijf en wil je een mbo opleiding volgen? Dan kies je voor een bbl-opleiding bij Aeres Tech. Dit betekent dat je 8 keer per jaar een volledige week naar Aeres Tech komt om lessen te volgen. Deze lessen zijn altijd praktijkgericht. De tijd dat je geen lessen volgt ben je aan het ‘werk’ bij jouw leerwerkbedrijf. Op deze manier haal je een mbo diploma, maar heb je toch een vast salaris. Daarnaast hoef je je vaak geen zorgen te maken over de studiekosten, omdat deze bij de meeste bbl-opleidingen door jouw werkgever worden betaald.

  • De nieuwste machines/tractoren
  • Praktijkgerichte lessen
  • Carrièrekansen en baanzekerheid
  • Begeleiding op werk en school
  • Vast salaris tijdens je opleiding
  • Meestal geen studiekosten

Inhoud van deze opleiding

Kunnen wij je nog ergens bij helpen?

Wil je meer informatie ontvangen of heb je een vraag? Onze opleidingsexperts helpen je graag. Neem contact met ons op via email of bel ons op (0)88 020 6400.