Bij de Mechan Bedrijfsschool komt alles samen: innovatie, betrouwbaarheid en veelzijdigheid. Neem bijvoorbeeld de geavanceerde hydraulische configuratiemogelijkheden en de grensverleggende 2-loadsensing-circuits op één enkele trekker. Hier gaat het om meer dan alleen een nieuwe motorkap presenteren; de Mechan Bedrijfsschool biedt de ultieme kans om alles te leren over de agrarische voertuigen en accessoires van Massey Ferguson, Valtra en Fendt. Wellicht ben jij degene die in de toekomst sleutelt aan de nieuwste autonome zaaimachines, combines en tractoren van deze toonaangevende merken.

Man werkt aan tractor Fendt
Man plaatst filter Massey Ferguson
Valtra bedrijfschool Aeres Tech

Heb jij talent voor techniek en ben je gek van Mechan? Ofwel, wil je graag aan de slag als monteur of je verder specialiseren bij een Mechan dealer? Dan ben jij helemaal op je plek bij de Mechan bedrijfsschool! Door nieuwe technieken en innovaties in de landbouwmechanisatie is er steeds meer specialistische kennis nodig. Kies je voor de Mechan bedrijfsschool? Dan kies je voor een opleiding tot echte vakspecialist.

Wat ga je leren tijdens deze opleiding?

Afhankelijk van je gekozen niveau leer je tijdens de opleiding reparaties en storingen op te lossen aan de nieuwste machines en werktuigen. Je leert sleutelen onder de motorkap, maar ook hoe je elektronische- en software problemen oplost. Daarnaast leer je machines keuren, veilig te werken en om te gaan met klanten. De opleiding is te volgen op mbo niveau 3 en 4.

Naast alle basiskennis die je nodig hebt om aan de slag te gaan in de werkplaats, specialiseer jij je ook in de nieuwste ontwikkelingen en producten van Mechan. Ervaren Mechan trainers stomen jou klaar tot echte vakspecialist.

"Een uitdagende opleiding met trainers die goed weten waar ze het over hebben"

Mark Goosens, Student Mechan bedrijfsschool

Werken en leren, de idealde combinatie

Wil je liever meteen aan het werk of ben je al werkzaam in een mechanisatiebedrijf en wil je een mbo opleiding volgen? Dan kies je voor een bbl-opleiding bij Aeres Tech. Dit betekent dat je 8 keer per jaar een volledige week naar Aeres Tech komt om lessen te volgen. Deze lessen zijn altijd praktijkgericht. De tijd dat je geen lessen volgt ben je aan het ‘werk’ bij jouw leerwerkbedrijf. Op deze manier haal je een mbo diploma, maar heb je toch een vast salaris. Daarnaast hoef je je vaak geen zorgen te maken over de studiekosten, omdat deze bij de meeste bbl-opleidingen door jouw werkgever worden betaald.

  • De nieuwste machines/tractoren
  • Praktijkgerichte lessen
  • Carrièrekansen en baanzekerheid
  • Begeleiding op werk en school
  • Vast salaris tijdens je opleiding
  • Meestal geen studiekosten

Inhoud van deze opleiding

Kunnen wij je nog ergens bij helpen?

Wil je meer informatie ontvangen of heb je een vraag? Onze opleidingsexperts helpen je graag. Neem contact met ons op via email of bel ons op (0)88 020 6400.