New Holland bedrijfsschool

Wil jij de meest actuele technieken leren en een expert worden in diagnoseprogramma’s? De New Holland bedrijfsschool staat in het teken van innovatie en ontwikkeling.  Tijdens je opleiding kom je in contact met o.a. GPS-toepassingen, methaan- en waterstofmotoren en elektrische/hybrideoplossingen. Door te werken aan de nieuwste tractoren en technieken word je een waardevolle schakel binnen het CNH-servicenetwerk. New Holland ontwikkelt volop in dit servicenetwerk, wat jou de mogelijkheid biedt door te groeien tot een technische duizendpoot die klaar is voor de toekomst.

Leerling werkt aan New Holland tractor
Twee mannen achter laptop voor een New Holland tractor

Heb jij talent voor techniek en ben je gek van New Holland? Ofwel, wil je graag aan de slag als monteur of je verder specialiseren bij een New Holland dealer? Dan ben jij helemaal op je plek bij de New Holland bedrijfsschool! Door nieuwe technieken en innovaties in de landbouwmechanisatie is er steeds meer specialistische kennis nodig. Kies je voor de New Holland bedrijfsschool? Dan kies je voor een opleiding tot echte vakspecialist.

Wat ga je leren tijdens deze opleiding?

Afhankelijk van je gekozen niveau leer je tijdens de opleiding reparaties en storingen op te lossen aan de nieuwste machines en werktuigen. Je leert sleutelen onder de motorkap, maar ook hoe je elektronische- en software problemen oplost. Daarnaast leer je machines keuren, veilig te werken en om te gaan met klanten. De opleiding is te volgen op mbo niveau 3 en 4.

Naast alle basiskennis die je nodig hebt om aan de slag te gaan in de werkplaats, specialiseer jij je ook in de nieuwste ontwikkelingen en producten van New Holland. Ervaren New Holland trainers stomen jou klaar tot echte vakspecialist.

"New Holland is mijn merk! Als ik een reparatie heb uitgevoerd en de trekker draait weer zoals het hoort ga ik met een goed gevoel naar huis"

Bram Oosthoek, Student New Holland bedrijfsschool

Werken en leren, de idealde combinatie

Wil je liever meteen aan het werk of ben je al werkzaam in een mechanisatiebedrijf en wil je een mbo opleiding volgen? Dan kies je voor een bbl-opleiding bij Aeres Tech. Dit betekent dat je 8 keer per jaar een volledige week naar Aeres Tech komt om lessen te volgen. Deze lessen zijn altijd praktijkgericht. De tijd dat je geen lessen volgt ben je aan het ‘werk’ bij jouw leerwerkbedrijf. Op deze manier haal je een mbo diploma, maar heb je toch een vast salaris. Daarnaast hoef je je vaak geen zorgen te maken over de studiekosten, omdat deze bij de meeste bbl-opleidingen door jouw werkgever worden betaald.

  • De nieuwste machines/tractoren
  • Praktijkgerichte lessen
  • Carrièrekansen en baanzekerheid
  • Begeleiding op werk en school
  • Vast salaris tijdens je opleiding
  • Meestal geen studiekosten

Inhoud van deze opleiding

Kunnen wij je nog ergens bij helpen?

Wil je meer informatie ontvangen of heb je een vraag? Onze opleidingsexperts helpen je graag. Neem contact met ons op via email of bel ons op (0)88 020 6400.