SMT Grondverzet Bedrijfsschool

Werken en leren? Ontdek jouw weg naar een bloeiende toekomst met de unieke werkend leren-ervaring op de SMT bedrijfsschool! Werkend leren betekent bij ons écht werken en tegelijkertijd jezelf ontwikkelen. Bij SMT leer je niet alleen over techniek, maar pas je je kennis direct toe in de praktijk, en bij Aeres Tech staan hoogwaardige opleidingen op MBO niveau 3 en 4 voor je klaar. SMT streeft naar de beste professionals, en jij kunt daar deel van uitmaken. Werk samen met ons team van experts en ontwikkel je vaardigheden op het gebied van techniek en innovatie. Wat je leert, breng je direct in de praktijk bij SMT. Een gouden toekomst ligt binnen handbereik, en wij bieden jou de sleutel!

De grondverzetbranche gaat de komende jaren een sleutelrol spelen in de doorontwikkeling van Europa, en zeker ook in Nederland. Denk aan woningbouw, infrastructuur en energietransitie. De vraag naar getalenteerd technici wordt groter en groter. Met deze opleiding kies jij ervoor om gepassioneerde vakman te worden in het grondverzet.

Wat ga je leren tijdens deze opleiding?

Jij leert tijdens deze opleiding om reparaties en storingen op te lossen aan grondverzetmachines. Naast het werken aan motoren en hydrauliek leer je om te gaan met elektronica, software en hoog voltage systemen. Daarnaast leer jij om deze machines te keuren en onderhouden en weet jij wel raad met complexe aandrijvingen en voorzetstukken. Omdat deze machines vaak imposant en groot zijn, krijgt veilig werken extra aandacht. Deze opleiding is in beginsel te volgen op mbo-niveau 3 en 4.

In het eerste jaar van je opleiding wordt er voornamelijk aandacht besteed aan de basisprincipes van de verschillende mobiele werktuigonderdelen. Daarnaast haal je gelijk in je eerste jaar al verschillende veiligheidscertificaten zoals VCA en het heftruckcertificaat. In tweede deel van je opleiding staat verdieping van je kennis op het programma. Jij gaat je dan specialiseren in de mobiele werktuigonderdelen van de huismerken van SMT: Volvo-CE en Sennebogen!

Sennebogen logo PNG     

Naast alle basiskennis die je nodig hebt om aan de slag te gaan in de werkplaats of in het veld, specialiseer jij je ook in de nieuwste ontwikkelingen en producten. Door onze ervaren trainers word jij op weg geholpen tot een echte vakspecialist!

"Omdat de opleiding uit veel praktijklessen bestaat, leer ik een stuk makkelijker"

Erik Bakker, Student Aeres Tech

Werken en leren, de ideale combinatie

Wil je liever meteen aan het werk of ben je al werkzaam binnen het grondverzet en wil je een mbo opleiding volgen? Dan kies je voor een bbl-opleiding bij Aeres Tech. Dit betekent dat je 8 keer per jaar een volledige week naar Aeres Tech komt om lessen te volgen. Deze lessen zijn altijd praktijkgericht. De tijd dat je geen lessen volgt ben je aan het ‘werk’ bij jouw leerwerkbedrijf. Op deze manier haal je een mbo diploma, maar heb je toch een vast salaris. Daarnaast hoef je je vaak geen zorgen te maken over de studiekosten, omdat deze bij de meeste bbl-opleidingen door jouw werkgever worden betaald.

  • Werken met de nieuwste machines
  • Praktijkgerichte lessen
  • Carrièrekansen en baanzekerheid
  • Begeleiding op werk en school
  • Vast salaris tijdens je opleiding
  • Meestal geen studiekosten

Inhoud van deze opleiding

SMT

SMT is een toonaangevend full-service distributiebedrijf dat gespecialiseerd is in machines en vrachtwagens. Onze focus ligt op het leveren van machines en materiaal voor de bouw, material handling, recycling en transportindustrie. SMT is in 2010 gestart als SMT, en dankzij overnames heeft SMT al een aanzienlijk ervaring aan boord die zelfs teruggaat tot 1946. Deze mix van energie en internationale ervaring geeft SMT het voordeel van een synergetische werkomgeving.

Kunnen wij je nog ergens bij helpen?

Wil je meer informatie ontvangen of heb je een vraag? Onze opleidingsexperts helpen je graag. Neem contact met ons op via email of bel ons op (0)88 020 6400.