In deze opleiding Grondverzet richt jij je volledig op grondverzetmachines. Deze opleiding wordt aangeboden op niveau 3 & 4. De basis voor deze opleiding is het beproefde en succesvolle “learning by doing” concept, waardoor jij in een kleine groep zo praktisch mogelijk het vak leert van allround technicus grondverzetmachines. Uiteraard wordt veel aandacht besteedt aan het zelfstandig werken als monteur, immers de grondverzet monteur bevindt zich ook vaak in het veld. Je bent pas een geslaagde monteur als je goed kunt sleutelen maar ook kunt communiceren met klanten en collega’s.

De grondverzetbranche gaat de komende jaren een sleutelrol spelen in de doorontwikkeling van Europa, en zeker ook in Nederland. Denk aan woningbouw, infrastructuur en energietransitie. De vraag naar getalenteerd technici wordt groter en groter. Met deze opleiding kies jij ervoor om gepassioneerde vakman te worden in het grondverzet.

Wat ga je leren tijdens deze opleiding?

Jij leert tijdens deze opleiding om reparaties en storingen op te lossen aan grondverzetmachines. Naast het werken aan motoren en hydrauliek leer je om te gaan met elektronica, software en hoog voltage systemen. Daarnaast leer jij om deze machines te keuren en onderhouden en weet jij wel raad met complexe aandrijvingen en voorzetstukken. Omdat deze machines vaak imposant en groot zijn, krijgt veilig werken extra aandacht. Deze opleiding is in beginsel te volgen op mbo-niveau 3.

Naast alle basiskennis die je nodig hebt om aan de slag te gaan in de werkplaats of in het veld, specialiseer jij je ook in de nieuwste ontwikkelingen en producten. Door onze ervaren trainers word jij op weg geholpen tot een echte vakspecialist!

"Omdat de opleiding uit veel praktijklessen bestaat, leer ik een stuk makkelijker"

Erik Bakker, Student Aeres Tech

Werken en leren, de ideale combinatie

Wil je liever meteen aan het werk of ben je al werkzaam binnen het grondverzet en wil je een mbo opleiding volgen? Dan kies je voor een bbl-opleiding bij Aeres Tech. Dit betekent dat je 8 keer per jaar een volledige week naar Aeres Tech komt om lessen te volgen. Deze lessen zijn altijd praktijkgericht. De tijd dat je geen lessen volgt ben je aan het ‘werk’ bij jouw leerwerkbedrijf. Op deze manier haal je een mbo diploma, maar heb je toch een vast salaris. Daarnaast hoef je je vaak geen zorgen te maken over de studiekosten, omdat deze bij de meeste bbl-opleidingen door jouw werkgever worden betaald.

  • Werken met de nieuwste machines
  • Praktijkgerichte lessen
  • Carrièrekansen en baanzekerheid
  • Begeleiding op werk en school
  • Vast salaris tijdens je opleiding
  • Meestal geen studiekosten

Inhoud van deze opleiding

Kunnen wij je nog ergens bij helpen?

Wil je meer informatie ontvangen of heb je een vraag? Onze opleidingsexperts helpen je graag. Neem contact met ons op via email of bel ons op (0)88 020 6400.