Aeres Tech Landbouwmechanisatie

Ga jij aan de slag bij Aeres Tech Landbouwmechanisatie dan ben je straks van alle markten (merken) thuis. Omdat je breed opgeleid wordt kun jij je flexibel inzetten in jouw leerbedrijf. Of het nou om een trekker, zelfrijder of werktuig gaat, jij draait jouw hand er niet voor om. Met jouw uitgebreide systeemkennis van verschillende merken weet jij raad met een breed scala aan machines.

Leerling aan het werk achter tractor
Leerling aan het werk met motor van tractor
Leerling bestudeert lijst van Fedecom Academy

Heb jij talent voor techniek en ben je gek van mobiele werktuigen? Ofwel, wil je graag aan de slag als monteur of je verder specialiseren? Dan ben jij helemaal op je plek bij de Aeres Tech! Door nieuwe technieken en innovaties in de landbouwmechanisatie is er steeds meer specialistische kennis nodig. Kies je voor de Aeres Tech bedrijfsschool? Dan kies je voor een opleiding tot echte vakspecialist.

Wat ga je leren tijdens deze opleiding?

Afhankelijk van je gekozen niveau leer je tijdens de opleiding reparaties en storingen op te lossen aan de nieuwste machines en werktuigen. Je leert sleutelen onder de motorkap, maar ook hoe je elektronische- en software problemen oplost. Daarnaast leer je machines keuren, veilig te werken en om te gaan met klanten. De opleiding is te volgen op mbo niveau 2, 3 en 4.

Naast alle basiskennis die je nodig hebt om aan de slag te gaan in de werkplaats, specialiseer jij je ook in de nieuwste ontwikkelingen en producten van verschillende grote trekker merken. Ervaren trainers stomen jou klaar tot echte vakspecialist.

"Ik doe van alle merken kennis op. Dat maakt van mij een complete monteur"

Jochem Vermeulen, Student Aeres Tech

Werken en leren, de ideale combinatie

Wil je liever meteen aan het werk of ben je al werkzaam in een mechanisatiebedrijf en wil je een mbo opleiding volgen? Dan kies je voor een bbl-opleiding bij Aeres Tech. Dit betekent dat je 8 keer per jaar een volledige week naar Aeres Tech komt om lessen te volgen. Deze lessen zijn altijd praktijkgericht. De tijd dat je geen lessen volgt ben je aan het ‘werk’ bij jouw leerwerkbedrijf. Op deze manier haal je een mbo diploma, maar heb je toch een vast salaris. Daarnaast hoef je je vaak geen zorgen te maken over de studiekosten, omdat deze bij de meeste bbl-opleidingen door jouw werkgever worden betaald.

  • De nieuwste machines/tractoren
  • Praktijkgerichte lessen
  • Carrièrekansen en baanzekerheid
  • Begeleiding op werk en school
  • Vast salaris tijdens je opleiding
  • Meestal geen studiekosten

Inhoud van deze opleiding

Kunnen wij je nog ergens bij helpen?

Wil je meer informatie ontvangen of heb je een vraag? Onze opleidingsexperts helpen je graag. Neem contact met ons op via email of bel ons op (0)88 020 6400.