Aeres Tech beroepsopleidingen

Gevorderde training Jaltest in de landbouwmechanisatie en grondverzet

Dit is een training voor mensen die op dit moment al een universeel uitleesapparaat Jaltest hebben aangeschaft. (Graag eigen Jaltest apparaat meenemen bij deze training)

Wat ga je leren tijdens deze training?

De deelnemer leert tijdens deze training de nieuwe toepassingen die afgelopen jaar zijn toegevoegd aan de Jaltest, tevens de nieuwe toepassingen die nog in de planning staan bij de machines in de landbouw en grondverzet. Daarnaast gaan we dieper in op de mogelijkheden van de Jaltest en de werking hiervan.

 • 1 Dag
 • Bewijs van deelname

Voor wie is deze training?

Deze training is voor mensen die al met een Jaltest werken. Dit is een gevorderde training waar we kort aandacht hebben voor de basis van de Jaltest maar dieper op bepaalde functies ingaan.

Daarom is ervaring met uitleesapparaten een pre in deze training.

In de training worden de volgende onderwerpen behandeld:

  • Indeling van de diverse nieuwe merken en machines die afgelopen jaar zijn toegevoegd.
  • Nieuwe kabels die zijn toegevoegd.
  • Opzoeken van de foutcodes.
  • Technische informatie omtrent het voertuig.
  • Nieuwe zoekfuncties in de Jaltest.
  • Werken met Isobus.
  • Werken met data recorder.

Voor landbouwmechanisatiebedrijven is het vaak niet eenvoudig om voor alle voertuigen van hun klanten de juiste service aan te bieden als het op het uitlezen van foutcodes aan komt en de bijbehorende reparaties. Met de Jaltest AGV en of OHW heeft GRANIT een universeel diagnose-apparaat in het assortiment, dat u door middel van individuele stekkers en kabels en een uitgebreide software van vele fabrikanten binnen de landbouwmechanisatie- en bedrijfsvoertuigenbranche veelzijdig kunt gebruiken. 

Planning is om 50 procent van de training ook praktisch aan de slag te gaan met de Jaltest om de nodige praktische ervaringen op te doen.

Voor bedrijven die zijn aangesloten bij het OOM is er een mogelijkheid voor een subsidiebijdrage. Bekijk hiervoor de voorwaarden op www.oom.nl/OOM-regelingen.

Uw bent zelf verantwoordelijk voor het juist en tijdig aanvragen van de betreffende subsidies bij het OOM.

 

Contact

Wil je meer informatie?

Neem dan via onderstaande knop contact op!

Subsidies

Het OOM biedt diverse subsidies aan voor bedrijven, deelnemers en medewerkers

Waarom kiezen voor Opleidingscentrum GO┬░?