SKL

SKL Keurmeester spuitapparatuur tuinbouw

Deze vernieuwde training is de vervanger van de trainingen ‘Keurmeester boomgaardspuiten’ en ‘Keurmeester Motorvatspuiten’. Door aangepaste Europese wet- en regelgeving zijn de trainingen samengevoegd en opnieuw opgezet. De training omvat nu een uitgebreider aanbod aan machines die voorkomen in de tuinbouw. De Keurmeester Spuitapparatuur Tuinbouw (KST) wordt opgeleid om te werken met 2 verschillende protocollen: boomgaard- laanboomteeltspuiten en motorvatspuiten.

  • 3 praktijk dagen
  • Maximaal 10 deelnemers
  • Diploma*
  • Learning by doing

*Diploma SKL keurmeester spuitapparatuur tuinbouw (KST)

Wat ga je leren tijdens deze training?

In deze training leert u hoe u moet voldoen aan de opgestelde SKL normen m.b.t. motorvatspuiten, boomgaardspuiten en andere toedieningsapparatuur voor gewasbeschermingsmiddelen zoals ruimtebehandelingsapparatuur en schijfvernevelaars. Daarnaast leert u inzicht te krijgen in het controleren en keuren van deze machines.

Voor wie is deze training?

U wordt opgeleid tot erkend SKL - Keurmeester Spuitapparatuur Tuinbouw (KST). Bij het met goed gevolg afleggen van het examen, ontvangt u het diploma “Keurmeester Spuitapparatuur Tuinbouw”, waarmee het mogelijk wordt ¬alle spuitapparatuur te keuren die onder het keuringsprotocol vallen van de KST. U mag dan keuren op één van de erkende keuringsstations.

Voorkennis

Tijdens deze training ligt de nadruk op het leren keuren en minder op hoe de machine werkt. Voorafgaand aan deze training wordt voorstudiemateriaal verstrekt om u te verdiepen in de machines.
Om vooraf keuringservaring op te doen adviseren wij u, als u daarvoor in de gelegenheid bent, mee te lopen met een SKL keuring op uw bedrijf.

Contact

Wil je meer informatie?

Neem dan via onderstaande knop contact op!

Subsidies

Het OOM biedt diverse subsidies aan voor bedrijven, deelnemers en medewerkers

Waarom kiezen voor Aeres Tech?