Aeres Tech

Vacature Allround trainer koude-, klimaat- en warmtepomptechniek

Heb je ervaring in de koude- en klimaattechniek en help je graag collega’s verder door het delen van je kennis? Vind je het leuk om nieuw talent in de branche te helpen zich te ontwikkelen? Vind jij ook dat onderwijs voor een groot deel uit praktijk zou moeten bestaan? Dan ben jij de trainer koude-, klimaat- en warmtepomptechniek die we zoeken.

Over ons

Onze organisatie kenmerkt zich als dynamisch en professioneel. Centraal in onze aanpak staat het ‘learning by doing’ concept waarbij theorie en praktijk voortdurend worden gecombineerd. De trainingen en opleidingen worden aangeboden via Opleidingscentrum GO° in samenwerking met het expertisecentrum Koudetechniek van Aeres Tech en de branchevereniging NVKL. De opleidingen en trainingen worden verzorgt in Ede.

Interesse?

Voor inlichtingen kun je contact opnemen met Carina van Dalen, tel: 088 020 6400. Fulltime? Parttime? Of voor een paar  dagen per jaar naast je huidige baan? Meer informatie vind je op onze website: www.opleidingscentrum-go.nl Je sollicitatie met Curriculum Vitae kun je sturen naar Carina van Dalen: c.van.dalen@aeres.nl

Aanmelding rondleiding