Hydrauliek2

Uw kennispartner voor mobiele en koudetechniek

Sinds 1954 leveren wij het best opgeleide personeel in de technische branche. Onze trainers hebben passie voor techniek en jarenlange praktijkervaring. Iedere dag dagen wij professionals uit om zich te ontwikkelen tot échte vakspecialisten die een bijdrage leveren aan het hoogst haalbare succes voor uw organisatie.

Wij adviseren, begeleiden, trainen en coachen zowel bedrijven als medewerkers in hun groei. Dit doen wij voor het (inter)nationale bedrijfsleven.

Missie

Leren is de motor van groei en verandering. Wij dagen de (aankomende) professional uit om zich voortdurend verder te ontwikkelen. Wij geloven in een samenleving op basis van het continu ontwikkelen van kennis en kunde in het werken met 'leven'.

Visie

De Nederlandse kennis en kunde in deze groene sector is toonaangevend in de wereld. Internationaal zien we thema’s als leefbare omgeving, (wereld)voedselzekerheid hoog op de agenda staan. Door externe ontwikkelingen neemt de complexiteit van en behoeft aan onze kennis toe. Juist door samen te gaan kunnen organisaties en (aankomende) professionals werken aan betekenisvolle oplossingen voor de toekomst.