SKL

Bijscholing Keurmeester Spuitapparatuur Tuinbouw - Boomgaard & Laanboomteeltspuiten

Deze 3 jaarlijkse bijscholing is bedoeld voor de keurmeesters die zich bezig houden met Boomgaard-Laanboomteeltspuiten en andere toedieningsapparatuur voor gewasbeschermingsmiddelen welke in de boomgaarden voorkomen. Deze bijscholing duurt 1 dagdeel

  • 1 dagdeel
  • Maximaal 16 deelnemers
  • Verlening certificaat voor 3 jaar
  • Learning by doing

Voor wie is deze training?

Deze training is bedoeld voor de keurmeesters Spuitapparatuur Tuinbouw die Boomgaard-Laanboomteeltspuiten en andere toedieningsapparatuur willen blijven keuren. Deze training duurt een halve dag.

In de training worden de volgende onderwerpen behandeld

Tijdens deze training wordt aandacht gegeven aan de correcte uitvoering van de periodieke SKL-keuring van machines die onder de bevoegdheid vallen van de “keurmeester Spuitapparatuur in de Tuinbouw”. De machines die onder het protocol “Boomgaardspuiten” vallen worden hier behandeld. Voor de machines die vallen onder het protocol “Motorvatspuiten” is een aparte bijscholing van en halve dag. Hiervoor kunt u zich apart aanmelden.

Toelatingseisen en vooropleiding

Deze training is bedoeld voor de Keurmeesters Spuitapparatuur Tuinbouw. Deze bijscholing geeft verlenging van keuringsbevoegdheid. De betreffende keurmeesters krijgen een aparte uitnodiging indien zij worden verwacht op deze training.

Contact

Wil je meer informatie?

Neem dan via onderstaande knop contact op!

Subsidies

Het OOM biedt diverse subsidies aan voor bedrijven, deelnemers en medewerkers

Waarom kiezen voor Aeres Tech?