Werkplaatschefs volgen massaal online evenement!

Date

Ook dit jaar was de Dag van de Werkplaatschef een daverend succes, maar liefst 150 werkplaatschefs bekeken dit online kennisevenement! Daarnaast was er veel interactie tussen de deelnemers via de chat en werden er op deze manier tips met elkaar gedeeld.

Zo waren de sprekers ook in staat om mee te doen aan deze discussies en van hun expertise werd dan ook volop gebruik gemaakt. Waar vooral veel over werd gesproken waren inkooptools en werkplaatsmanagementsystemen om de efficiëntie van de werkplaats te verhogen. Onderstaande thema’s werden besproken door de sprekers. Mocht je interesse hebben in één van de volgende thema’s dan kun je hieronder contact opnemen met de sprekers en de links volgen naar hun trainingen.

Volgend jaar hopen de organisatoren dit evenement weer live te organiseren. Dus houd 18 november 2021 alvast vrij in de agenda!

Met PLV methode elke dag een beetje beter presteren!
Spreker: Raymond Sweers

Wil je minder verspillingen, efficiënter en beter samenwerken in jouw bedrijf stimuleren? De PLV-methode kan je daarbij helpen. Een praktijkgerichte basistraining met coaching kan je al goed op weg helpen om de eerste positieve resultaten te boeken. Wil je echt tot de beste bedrijven in de sector blijven behoren? Doe dan niet wat je altijd hebt gedaan, want dan krijg je wat je altijd hebt gehad.

Subsidie: Het PLV-programma is subsidiabel in het kader de SLIM-regeling. Deze regeling gaat over het stimuleren van leren & ontwikkelen in het mkb (en grootbedrijven) in de mechanisatie. Fedecom heeft voor deze SLIM-subsidie al goedkeuring. De eerste 8 bedrijven die zich melden kunnen hier gebruik van maken. De kosten worden 80-100% vergoed. Echter de besparingen en het efficiënter werken die je met PLV gaat realiseren gaan je nog veel meer geld en werkplezier opleveren.

Ondernemend in de werkplaats, besparen met processen
Spreker: Joost Lansink

Bedankt voor jou aandacht tijdens het seminar: Ondernemend in de werkplaats, besparen met processen. Waarin Joost Lansink in ging over het organiseren van de werkplaats om zo efficiënter en slimmer te werken.

Ben je geïnspireerd geraakt en wil je zelf actief en efficiënter aan de slag? Jouw Kramp accountmanager helpt je graag verder. Klik hier hier voor meer informatie over
onze handige bedrijfsoplossingen.
Blijf op de hoogte van trends en ontwikkelingen in de markt, relevante productinformatie en de nieuwste oplossingen voor bedrijfsprocessen via ons Kenniscentrum (klik hier), het online platform voor kennis en inspiratie.

Tekst gaat verder onder de foto's

De agenda van volgende week
Spreker: Berry Scholtens

In dit seminar vertelde Berry Scholtens over grip op de dagelijkse hectiek en controle over je werkzaamheden. Waarin hij tips gaf over het organiseren van je werkzaamheden, zoals het creëren van routine voor bepaalde taken en het opruimen van je werkplek. Wil je meer weten over het organiseren van je werkzaamheden? Bezoek dan de ‘Training werkplaatschef’ van Berry Scholtens via onderstaande link.

https://www.aerestech.nl/.../training-werkplaatschef

Orde op taken!
Sprekers: Hans Nieuwenhuis en Marcel Hoornsman

Marcel en Hans gingen met elkaar in gesprek over de structuur van een landbouwmechanisatiebedrijf. Hierin vertelden ze met pakkende voorbeelden over het verdelen van taken en het verhogen van klanttevredenheid door taakgerichter te werken. Goed om eens met heldere blik op jouw functie en dat van je collega’s te kijken. Onder het motto “alleen gaat sneller, maar samen kom je verder” kregen wij
nieuwe inzichten aangereikt. Wil jij ook graag meer doen met klant en medewerkerstevredenheid? Bezoek dan de training ‘Werkplaats op rolletjes’ via onderstaande link.

Werkplaats op rolletjes