Vind de opleiding die bij jou past

Opleidingen

Heb jij talent voor techniek en ben je gek van mobiele werktuigen? Ofwel, wil je graag aan de slag als monteur of je verder specialiseren? Dan ben jij helemaal op je plek bij de bedrijfsscholen van Aeres Tech!

Door nieuwe technieken en innovaties in de landbouwmechanisatie is er steeds meer specialistische kennis nodig. Kies je voor een opleiding bij Aeres Tech? Dan kies je voor een opleiding tot echte vakspecialist!

Waarom kiezen voor Aeres Tech?

  • Werken aan de nieuwste machines
  • 80% praktijk en maar 20% theorie
  • Tijdens je opleiding een vast salaris
  • Meestal geen studiekosten
  • Opleiding tot echte vakspecialist

Online voorlichting

Open dag Aeres Tech
Een carrière & opleiding als monteur in de landbouwmechanisatie iets voor jou? Plan een online voorlichting en krijg alle informatie over een carrière en opleidingskansen in de technische branche.

Meeloopdag 27 mei

Leerling aan het werk met motor van tractor
Twijfel je over je studiekeuze? Is dagenlang in de schoolboeken duiken niks voor jou en werk je liever met je handen en word jij enthousiast van landbouwtractoren? Kom dan naar de meeloopdag op 27 mei en ervaar de sfeer en opleidingen van Aeres Tech.

Open avond 18 juni

Open dag Aeres Tech
Een carrière & opleiding als monteur in de landbouwmechanisatie iets voor jou? Bezoek dan de open avond en krijg alle informatie over een carrière en opleidingskansen in de technische branche.