Vind de opleiding die bij jou past

Opleidingen

Heb jij talent voor techniek en ben je gek van mobiele werktuigen? Ofwel, wil je graag aan de slag als monteur of je verder specialiseren? Dan ben jij helemaal op je plek bij de bedrijfsscholen van Aeres Tech!

Door nieuwe technieken en innovaties in de landbouwmechanisatie is er steeds meer specialistische kennis nodig. Kies je voor een opleiding bij Aeres Tech? Dan kies je voor een opleiding tot echte vakspecialist!

  • Werken aan de nieuwste machines
  • 80% praktijk en maar 20% theorie
  • Tijdens je opleiding een vast salaris
  • Meestal geen studiekosten
  • Opleiding tot echte vakspecialist

Open avond 5 maart

Open dag Aeres Tech
Een carrière & opleiding als monteur in de landbouwmechanisatie iets voor jou? Bezoek dan de open avond en krijg alle informatie over een carrière en opleidingskansen in de technische branche.

Studieadvies

Studieadvies
Ben je enthousiast geworden of wil je meer informatie ontvangen? Onze opleidingsexperts vertellen je graag meer over de technische opleidingen en helpen jou bij het maken van je studiekeuze.

Start in februari

Leerling aan het werk achter tractor
Heb jij nog geen opleiding gekozen maar wil je het nieuwe jaar wel beginnen? De Fedecom Academy bedrijfsschool start een nieuwe klas in februari voor monteurs die hun diploma willen halen op niveau 3 en 4.